[ŽT] „Labai realu.“ Gali būti kapituliacija. Skelbiamas netikėtas posūkis  (5)

Įvykiai fronto linijoje gali persiversti.


F-16 naikintuvas
F-16 naikintuvas
© Bram Steeman (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Royal_Dutch_air_force_General_Dynamics_F-16AM_Fighting_Falcon_(27016128604)_(2).jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-03 [ŽT] „Labai realu.“ Gali būti kapituliacija. Skelbiamas netikėtas posūkis  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aviacija ir tolimojo nuotolio raketos pakeis karo eigą, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos galės likviduoti Kerčės tiltą ir „nunešti“ karinius objektus Krymo teritorijoje, aiškino Grigorijus Tamaras. Karo ekspertas mano, kad Ukrainos gynybos pajėgos, pasitelkusios F-16, labai greitai išlaisvins Krymą, nors Rusijos propaganda šį įvykį greičiausiai pateiks kaip „geros valios gestą“.

G. Tamaro interviu galima peržiūrėti jo „YouTube“ kanale.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux HCR-09“)
4613 3

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Įsivaizduokite, rusai dabar spaudžia Donecko ir Luhansko kryptimi, jums ten dabar labai sunku, jie turi tam tikrų taktinių laimėjimų, bet dabar jūs gaunate ginklų, perimate sausumos sąsmaukos kontrolę, sunaikinate Krymo tiltą ir toliau pradedate su aviacija, padedami ATACMS, nunešti Krymo užnugarį. Tai gali lemti grupuotės kapituliaciją. Rimtai sakau: tai labai reali įvykių raida“, – Izraelio istorikas išsakė savo prognozę apie įvykių raidą fronte artimiausiu metu.

 

Po to jis pridūrė: „Noriu toliau stebėti, kaip įvykiai klostysis politiškai. Tegul jie užima dar tris kaimus Donecko ir Luhansko kryptimi ir praranda Krymą. Noriu pamatyti Solovjovo veidą, kai jis kartu su Simonian aiškins, kad tai yra „geros valios gestas“.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(582)
(54)
(528)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: