„Tai įsakymas.“ Neįtikėtina. Ką skelbia Šoigu  ()

Rusija ketina padidinti ginklų gamybą ir paspartinti jų tiekimą į Ukrainos frontą.



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Shoigu_at_2022_Victory_Day_Parade.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu davė atitinkamą įsakymą per susitikimą su aukščiausiais Rusijos armijos vadais. Tai būtina „kad būtų išlaikytas puolimo tempas“, sakoma ministerijos pranešime, kurį cituoja Rusijos dienraštis „Vedomosti“.

Ukraina laukia didžiulio Rusijos puolimo, galbūt jau gegužę ar birželį.

Rusijos karinis pasirengimas taip pat gali rodyti naujos puolimo planus. Sergejus Šoigu kovo viduryje apžiūrėjo ginkluotąsias pajėgas, o gegužės 1 dieną gynybos ministerija paskelbė pranešimą, kuriame ministras paskelbė apie ginklų gamybos didinimą.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux HCR-09“)
4647 3

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Siekiant išlaikyti reikiamą puolimo tempą ir užtikrinti karių grupių kovinės jėgos atkūrimą tolimesnėms operacijoms, būtina didinti kariams tiekiamos ginkluotės ir karinės technikos kiekį ir kokybę“, – rašoma ministerijos pranešime.

 

Per susitikimą su aukščiausiais Rusijos armijos vadais Šoigu taip pat įsakė „didinti Ukrainoje kariaujančių Rusijos armijos dalinių efektyvumą“, taip pat paspartinti sugadintos technikos taisymą.

Rusija taip pat ruošiasi efektyviau naudoti bepiločius orlaivius. Dar balandį Šoigu paskelbė, kad gynybos ministerijoje ketinama įsteigti nepilotuojamų orlaivių tyrimų ir gamybos centrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(40)
(-39)

Komentarai ()