[ŽT] Neįtikėtini kadrai. Pentagonas parodė filmuotą medžiagą, ką daro NSO (Video)  ()

Pentagonas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti neatpažinti skraidantys objektai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinių Valstijų gynybos departamentas (Pentagonas) pristatė „All-domain Anomal Resolution Office“ (AARO) šaltinį, skirtą „anomalijoms“. Svetainėje jau pradėti skelbti kadrai su skraidančiais objektais, kurių nepavyko atpažinti.

„Mūsų komanda vadovauja JAV vyriausybės pastangoms aiškinti nenustatytus anomalius reiškinius taikant griežtą mokslinį požiūrį“, – teigiama maždaug prieš metus sukurtos agentūros pranešime.

Agentūra paskelbė 8 vaizdo įrašus, kuriuose matomi nežinomi oro objektai, demonstruojantys nestandartinį elgesį skirtinguose pasaulio regionuose. Trys iš jų ekspertų laikomi eiliniais komerciniais skrydžiais, o keistenybės aiškinamos artefaktais vaizdo glaudinimo metu.

Likę 5 incidentai vis dar yra paslaptis. Tarp jų yra infraraudonųjų spindulių kamera nufilmuotas vaizdo įrašas, kuris pirmą kartą į internetą buvo nutekintas dar 2007 m. Tik po 15 metų Jungtinių Valstijų valdžia pripažino jo autentiškumą, spaudžiama visuomenės.

 

Pentagono atstovė Sue Gough sakė, kad sprendimas paviešinti filmuotą medžiagą buvo priimtas siekiant „išsiaiškinti bet kokias viešas abejones“ dėl jo autentiškumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(27)
(5)
(22)

Komentarai ()