„Jų ten šimtai.“ Pentagonas skelbia žemėlapį, kur dažniausiai lankosi NSO  ()

Naujajame Pentagono NSO tyrimų departamento tinklalapyje buvo paskelbtas Žemės vietų, kuriose dažniausiai buvo stebimi neatpažinti objektai, žemėlapis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV gynybos departamentas paskelbė naują dokumentą, kuriame rodomi „NSO taškai pasaulyje“. Naujoje svetainėje yra žemėlapis, kuriame rodomi dažniausiai 1996–2023 m. pastebėti NSO. Pentagono skyriaus vadovas pripažino, kad visame pasaulyje buvo aptikta šimtai paslaptingų neatpažintų objektų, rašo „Daily Mail“.

Žemėlapis kartu su papildoma informacija apie vietas, kuriose NSO dažniausiai buvo stebimi Žemėje, paskelbtas Pentagonui priklausančios anomalijų analizės biuro svetainėje. Dabar JAV kariuomenė tokius nežinomus objektus vadina neidentifikuotomis anomalijomis (UAP), nors žiniasklaida ir toliau naudos pažįstamą pavadinimą – NSO. Naujas Pentagono tyrimų skyrius UAP buvo sukurtas praėjusių metų liepą, siekiant nustatyti, ar šie reiškiniai yra antžeminės ar nežemiškos kilmės.

Pasak Anomalijų analizės visose aplinkose biuro vadovo Seano Kirkpatricko, tokie neatpažinti objektai stebimi visame pasaulyje, o jų yra šimtai, nors yra vietų, kurias galima pavadinti „NSO židiniais“.

 

Pasak S. Kirkpatricko, naujoji svetainė skirta suteikti visuomenei informaciją apie jo skyriaus veiklą, taip pat tai, kas jau buvo sužinota apie nenustatytus anomalius reiškinius. Šioje svetainėje bus pateikta informacija, įskaitant NSO nuotraukas ir vaizdo įrašus, nes jie yra išslaptinti ir gali būti publikuojami. Praėjusią savaitę JAV Gynybos departamento pareigūnai sakė, kad svetainė parodys, kad Pentagonas nori visuomenei pateikti daugiau informacijos apie NSO.

Kalbant apie „karštus taškus“ planetoje, kur dažniausiai stebimi NSO, tai yra regionai, apimantys Japonijos Nagasakio ir Hirosimos miestus, rytines ir vakarines JAV pakrantes, įskaitant Kaliforniją, ir dalis Artimųjų Rytų, įskaitant Iraką ir Siriją. Bent jau taip teigia Pentagono ekspertai, surinkę duomenis apie NSO pastebėjimus per pastaruosius beveik 30 metų.

 

Beje, Japonijoje, Fukušimos prefektūroje, yra dar viena vieta, kur itin dažnai stebimi NSO. Vietos gyventojai šalia Senganmorio kalno esančią vietovę vadina tikru „NSO magnetu“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(25)
(0)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: