Nepriklausomas ekspertas patvirtino, kad „neįmanomas“ EM Drive iš tiesų veikia. Bet to negana. (Atnaujintas)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2015-07-29 19:43
Ir nesvarbu net jei, jis veiktu realiai kosmose, vistiek tie snobai atmes ir sakys, kad tai yra BS? Tipo negalima jo naudoti kol nėra teorijos? Bet vistiek neaišku 100% veikia ar ne šitas variklis. Beto kam reikėjo įdėti joninio variklio fotkę? Ir išvis man nervai ima, kaip buvo galima per dešimtmetį jo neiškelti į orbitą ir išbandyti?
Pumper 2015-07-29 19:48
Kur veikiantis E-cat? Gi ten irgi nepriklausomas "ekspertas" patvirtino, kad veikia.
lucy 2015-07-29 19:49
Tai yra vadinamieji hoax kaip nesenai buvęs "šaltas" (cold fusion) branduolinis reaktorius. Niekas rimtai į šitą reikalą nežiūrės tol kol nebus atlikti normalūs tyrimai ir nebus aiški formulė kiek energijos suvartojus kokia stuma atsiranda. Jei išvis kas varginsis atlikinėti tokius, nes tai prieštarauja fizikos dėsniams.
MindaugasV85 2015-07-29 20:54
Tai kaip suprantu, , nes mikrobangos gali daryti "neištirtą poveikį aplinkai", pvz. paveikti kad ir tamsiąją medžiagą, o ši laikinai ar visam laikui pakeitusi savo "struktūrą" pasitarnauti pastūmos išgavimui. O gal subatominės dalelės, nuolat rėžiančios mūsų erdvę, paveiktos mikrobangų įgauna masę ar krūvį, kurio prieš tai neturėjo? O gal turėjusios masę ar krūvį jį praranda? O gal tai sąveika su kokiu magnetaru, besisukančiu už milijono šviesmečių? Tad variklis negali neveikti vien todėl, kad mes kažko nežinome. Ir manau būtų labai nuostabu jei šiuo atveju mes tikrai kažko nežinotume.
mobilunkas 2015-07-30 12:09
Pasiknisus gamtos desniuose, galbut energijos tvermes desni galima taikyti ne konkreciam momentui, bet pvz visai kelionei, ir tada gaunasi , kad energija kurios reikia greitejimui, panaudota stabdymui ir gausis kad kelione atlikta, o energijos praktiskai nesunaudota, galbut net i pliusa iseita, jei arteji link visatos centro tasko. F=mgh. gal taip veikia mikrobangu variklis?