[Žinios trumpai] Mums reikia trilijono: „Roskosmos“ siūlo atspausdinti pinigų branduoliniam kosminiam vilkikui

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gytis13 2022-05-31 21:17
Geriau iškart pradėtų kokį žvaigždėlaivį kurti...
immortallt 2022-06-01 08:09
Geriau iš karto sakytų, kam į sąskaitas ofšoruose pervesti pinigų reikia.
kestutisz 2022-06-01 12:32
Tai, kad su šituo sudėtinga - spausdintų tai nuosavus fantikus, o į sąskaitą reikia tikrų baksų :) Reikia dar viso finto - įtikinti darbuotojus dirbti už fantikus, o produkciją kažkąm (kad ir savai valstybei) parduot už pinigus. Bet tada vietoj daugybės tarpinių nubyrėjimo taškų lieka vienas didelis, ir ten jau rizika, tad žmogus ir kalba liūdnai. Žodžiu ten kur ukrainieičia jau miksuoja tas jo kalbas su MMM reklamom/filmo ištraukom - gryna teisybė, tas jau buvo. https://www.youtube.com/watch?v=66dPe4rxz04?t=68
immortallt 2022-06-01 12:37
Puikiai aš suprantu, kad jie nori jau valiutos. Nejau viską akivaizdžiai reikia parašyti? Spausdini pinigus, tada iš valstybės rezervų pagal įsatymo nustatytą kursą viską pakeiti. Pavadini operacija - ruskių gyvybių išsaugojimas nuo geyropos biologinio ginklo. Kaip logistiką įgyvendinti - fantazijos reikalas. Realiai net nė vieno rublio gali neatspausdinti, tiesiog pavedi pervesti nacionalinius užsienio valiutų ir aukso rezervus kam reikia.
kestutisz 2022-06-01 12:57
Tai taip, čia aišku išvis tik detalės. Bet liūdnumo esmė tai turbūt išvis, kad užsienio sąskaitoje pinigam atsirasti yra pavojinga iškart, o vietinėje daugmaž gal saugu iki valdžios pasikeitimo. O iki to net išleist nelabai kaip gausis bo turėtum būt beprotis, kad oficialiu rublio kursu leisti tikrus pinigus... Tad lieka tik svaičiojimai apie dar trečią valiutą (kurią gal jam, kaip tokiam inovatyviam, duos gal valdyt) :)