Sraigės kriauklės pravers mūšio lauke

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zugalia 2010-02-14 21:29
ypac keptuves patiko nesuprantu ko visi taip svaigsta del ju braizymo? nesaubraizytos skony praranda. issikepkit bent ka ant mociutes subraizytos keptuves ir suprasit apie ka sneku
kionig 2010-02-14 21:56
Gerai, atsiprasau, zugalia, nepastebejau - greitojo skaitymo pasekme, o ir is tavo komentaru visko galima tiketis Beje, gal kalbi apie sena rusiska spyzine keptuve ? "Geležimi kaustyta moliusko kriauklė galbūt įkvėps mokslininkus sukurti naujos kartos šarvus kariams." Redakcijai - pakartojote du kartus ta pati. Is gamtos tikrai galime daug ko pasimokyti, nors tai is tikruju ir yra daroma, mokslininkai siekia pagaminti kuo geresnes medziagas kuo pigiau. Beje apie keptuves, tai ta puikiai atlieka teflonas, kad ir koks jis ten blogas bebutu. Taigi, jei gamintojai nepagaleitu storesnio sluoksnio padengt teflonu keptuve, tai subraizymai isvis neturetu jokios reiksmes.
zugalia 2010-02-14 22:22
straipsny iki galo perskaityk moliuge rasi ten ir keptuves
Tir4elis 2010-02-17 16:46
Subraižyta dabartinė keptuvė tampa nuodinga. Gi ne taip senai technologijose ir straipsnis buvo. Taigi jų negalima lygint su tarybinėmis špižinėmis kurioms tikrai į visus subraižymus "nusispjaut" .