Smegenų parazitus degins aukso nanodalelės ir lazeriai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Azaruto 2010-03-13 17:13
Taippereina kiaurai žmogaus kūną, jo nepažeisdamas, tačiau pakeliui naikindamas cia klaida?
kionig 2010-03-13 17:37
Dar klausi Siaip tai neblogi pasiekimai, bet abejoju ar maliarija bus taip lengva pazaboti, kadangi perneseju yra daug ir toks gydymas neisgydys visu norinciuju. Sakyciau reiktu tobulinti vakcinas, kurios butu prieinamos didelems masems.
bahuriux 2010-03-13 18:20
Geri pasiekimai. Ziurejau filma, lygtai apie situos parazitus buvo pasakojama, kad jie gerokai letina zmoniu reakcija ir visu sukelusiu autoavarijas USA, 2/3 buvo uzsikrete sitais parazitais. O uzsikreciama per zalia gyvuliu mesa, nu tipo jie megsta vos apskrudinta steika, kol dar kraujai varva, toks kepsnys. Tai manyciau kas nemegsta kompiuteriniu zaidimu, ypac 3D shooteriu, lenktyniu ir panasiai, arba negali pasigirti gerais rezultatais, arba anlogisku dalyku realiam gyvenime, gali tureti situ parazitu.
Analog 2010-03-13 18:26
Nu jau Tau pačiam šietie žodžiai neatrodo kvaili?
bahuriux 2010-03-13 18:34
Turiu galvoj jei masina vairuoji 5 metus ir vairuoji kaip blondine per pirmus vaziavimus, tai jau signalas. Dar isimtis zinoma butu pensijinio amziaus vairuotuojai su kepuremis, kai jie del senatves jau nebeturi reakcijos. Nu paprasciausiai isijungi vistamusi (morhuhn) ir bandyk palyginti su draugais rezultatus. O del uzsikretimo ir reakcijos, tai per ta filma rode, beja filmas dokumentinis. Ten dar pasakojo, kad sitie parazitai keicia samone ir elgesi zmogaus.
kionig 2010-03-13 18:38
Bahuriux, tu irgi keli abejoniu mums ir labai dideliu. Ziu ar pats nebusi uzsikretes tais parazitais ?
Indigo89 2010-03-13 18:54
Nevykes juokas. Jei nori kad butu juokinga, turi buti loginis rysys tarp juokaujamu dalyku, kuriu tavo atveju nera
Alius N. 2010-03-13 19:05
Dėkui už komentarą, jau pakoregavome!
bahuriux 2010-03-13 19:07
Nu jei del reakcijos tai tikrai neuzsikretes, tarkim pas mane reakcija geresne nei pas 80% zmoniu is mano amziaus grupes ir lyties. Koki ten CMR2005 cempionata praeinu su visom pirmom vietom, o WarRock kai zaidziau buvau kietas zaidejas, visus permium dedavau i vieta su free accontu. Del reakcijos negaliu apie jus spresti, bet del samones pakeitimo, tai cia didele dalis dalyviu man irgi kelia abejoniu, bet gal del kitu dalyku pvz apsipute gal buna ar panasiai.
werafonas 2010-03-13 19:26
Ko tyčiojietės iš žmogaus? Juolab jis teisybę sako. Pats mačiau tą filmą per tv prie gal porą metų. Dar galėčiau pridurti, kad tie parazitai gali netgi daryti įtaką sprendimams, didina įtampa (žmonės turintys šiuos parazitus paprastai būna irzlūs).
kionig 2010-03-13 19:31
Zaidimai neturi jokios prasmes cia. Ypatingas savybes zmogaus savybes lemia genai. Kiekvienas savybes galima tobulinti iki tam tikros ribos idedant pastangu ir laiko. As va irgi galeciau buti cs'o skilas, bet tingiu, nes man to nereikia ir jau pasakysi kad as turiu tu parazitu ? Sor bet tikrai juokini tokiais pasisakymais.
kionig 2010-03-13 19:39
Antras VBS. Gal galima gauti koki prooflinka i ta video arba bent jo pavadinima ? Sory bet su tokiais pasisakymais primenat Zeta. Nesvarbu, kad zmogus neismano bangu teoriju kaip jos saveikauja. Susirgo mat veziu nes pastate kazkokias antenas, o kai veziniu susirgima lemia zmogaus amzius, skydliauke, stresas ir panasiai. Tai ir dabar paexali visa gyvenima kaltint radiobangas. gerai ivyko avarija - teismo nuosprendis: kaltos radiobangos, nes zmogaus smegenineje pakele lasteles temperatara 0,01 C. Zuvo zmogus - kaltos radiobangos, nusizude zmogus (del skolu bankui) - ir vel kaltos radiobangos. Ar neatrodo ypac kvailai, kai visur taikomas vienas FAKTORIUS is tukstancio ar milijono, kuris visko NENULEMIA ?
bahuriux 2010-03-13 22:52
Ar jusu skepticizmas yra itakotas toksoplazmozes, kad tokie skeptiski esat? Jei sakiau kad maciau dok. filma tai ta ir reiskia. http://www.youtube.com/watch?v=dmC7SwEMgGE perziurekit visa. Beja nezinant, kaip veikia pavaru deze ir ka ji daro as neleisciau vairuoti masinos, nes nezinant kad lenkiant galima imesti zemesne pavara tam kad butu didesne jega perduodama i ratus ir taip padidinama variklio galia per apsukas, vairuoti automobili butu draudziama jei butu mano valia. O tai paskui isvaziuoja lenkti masina kuri vaziuoja 90km/h ir bando aplenkti 5 pavara daznai su silpnais varikliais ir ta daro kokia 30 sekundziu, taip statydami i pavoju save ir aplinkinius. Ypac sudaro pavojinga situacija nepatyrusiems kurie bando lenkti iskart ispaskos. Atrodo smulkmena kazkokios pavaros, perdavimo skaiciai, o pasekmes jei nezinai ir nemastai kokios? Zaidimai gal ir neturi tiesiogines prasmes, bet reakcijos laikas gali parodyti ar zmogus turi tu parazitu.
kionig 2010-03-13 23:36
Tai cia jei taip tiesmukiskai tikesime ta toksoplazma tai tikriausiai su ja susiedami galime viska paaiskint, kad ateiviu nera, feju nykstuku ir kitu stebukladariu Pasakyta, kiek laiko tos bakterijos gyvuoja, bet mes juk zmones laikomes higienos normu ir panasiai. Jei sakoma, kad perduodama per mesa, tai mes juk kepame ir verdame gan aukstoje temperaturoje, tai ar nemanai kad tos bakteriju didele dalis zusta. Gal ir kiekvienas ju turime, bet jos nera aktyvios, o suaktyveje nusilpusiam imuninetui. Skeptizmas nera veikiamas toksoplazmozes. http://www.infomed.lt/lt/2/Infomed_pliu ... soplazmoze
werafonas 2010-03-14 16:31
nusišneki... Žmogus pasakė savo nuomonę. Tu paprašei ją pagrįsti, tą jis ir padarė. Dabar pradėjai kažką į pievas šnekėti. Prie ko čia radio bangos, ateiviai ir nykštukai? Atsibusk!