Mėsa iš mėgintuvėlio – vis arčiau

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

tvset 2008-06-02 18:08
na nezinau...man "mesa is megintuvelio" visai padoriai skamba ir turbut (jei skonis pakenciamas) ja as valgyciau..... dabar kartais kai pritrunki pinigelio, tai maksimoj nusiperki pigiausios slapenkos, tai dazniausiai nezinai as ji is "mesos" , ar is megintuvelio ar tiesiog is pamazgu kibiro turinio pagaminta....
Anonymous 2008-06-03 23:49
Galima tikėti, galima ne. Daviau paragauti žmogui, kuriam beveik 80 metų. Žmogus kaime gyveno iki maždaug 20 metų. Taip pat mėsa visą gyvenimą, kiek žinau, valgė. Tai paradoksaliai išėjo, kad daviau paragauti, sako "skanu". Žmogui šiemet 80 metų, kilęs iš kaimo. Pasakiau dar kainą, tai išeina, kad sojų kubelius pigiau išeina pirkti, nei mėsą. Tai vėlgi galima tikėti galima ne, dabar šis žmogus pats nupirko sojų kubelius. Nejuokauju. Dėl įtikinėjimo, tikrai to nesiekiu. Įsitikinimai žmonių prieštarauja, tai aršiai ginama pozicija. Aš pats valgiau mėsa, anksčiau vegetarus laikiau galima sakyti "kuoktelėjusiai" dabar nevalgau mėsos ir suprantu kodėl. Siekiu parodyti tai, kad rūpinantis tik savo įgeidžiais ir nežvelgiant plačiau, šis kelias veda į pražūtį. Priežastis išvardintos komentare anksčiau.
Anonymous 2008-06-04 00:03
Manau, kad gali valgyti. Su komentarais siekiu parodyti, tai, žudant gyvūnus - tai neteisinga. Dabar žmonių sąmoningumas keičiasi. Anksčiau buvo gladiatorių kovos, dabar kikboksas už pinigus narvuose. Na, progresuojam tik ne visada į gerąją pusę. Tai jei anskčiau žudėm, kadangi prasimaitint reikėjo, tai dabar žudyt nesvarbu galima prasimaitinti ir nežudant gyvūnų. Dabar "auksinį" argumentą gali anti vegetaras pasakyti. "ar gi negaila augalų, jie taip pat žudomi". Tai galima atsakyti taip. Vienas laiptelis nuo gyvūnų link augalų. Kitas laiptelis nuo augalų iki ... Esu beveik tuom tikras, kad maistas gaunamas galėtų būti elektrocheminėmis reakcijomis, (elektro)magnetizmas su biochemija. Kaip karslonas - kol nepadarau, nepaskrendu. Tai gyvybei svarbu aplinka bei kaip energija gauti , kurią galima konvertuoti į mąastymą, judėsius. Na tau jau beveik sci fi. Tiesiog šiai diena matau tokias tendencijas.
Anonymous 2010-10-27 03:05
taip ir padare anglijoje, tik su klonuotos karves pienu daroc..
Anonymous 2010-10-27 03:11
eh.. buvo cia straipsnis kai liutas jaunos,,, antilopes?... nesuvalge o nuvede prie bandos.. kai tai truko daroc savaite.. o liutas jau buvo alkanas.. tiesiog viskas cia normaliai, nesiparinkit.. visi norim gyventi.. bus dirbtine mesa tai pereis visi po biski, kai tikros mesos kainos zymiai virsys dirbtines kaina.. paziurekit kaip kyla kainos maisto.. ir dar globaliai.. viens du ir jau apsimokes auginti megintuveliuose..