Europiečiai tunka vis sparčiau, atskleidė tyrimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Urbshis 2010-06-05 15:13
Prie to kad is Amerikos ateina valgymo iprociai ir valgymo istaigos kaip mc`donaldas i europa, ir europieciai kuo toliau to labiau tai propoguoja... vat ir prie tom...
qzar 2010-06-05 16:05
sita uzmirsau na is ties zmones skuba o walgyt reike tai tas greitas maistas ir storina zmones
Soviet 2010-06-05 19:41
Analog raso: Tau reiktų susirūpint savo morale, jei tu pradedi vemt, kai tik pro tave praeina storesnis žmogus, atsižvelgiant į tai, kad tu nesi tas žmogėnas iš tavo avataro _________________________________________________________________ As to nesakiau. Ir nekalbejau apie visus bent kiek antsvorio turincius zmones. Kalbejau apie ta zmoniu grupe kuriems visikai nesvarbu kiek pas ji pagurkliu, ir kuriems nekila noro paziuret i ciurlioni be veidrodzio. Stai nuo tokiu mane vercia vemt. Ir dar, del avataro nesupratau, paaiskink.
meslinukas 2010-06-22 21:28
aš irgi nesuprantu, kaip taip galima . t.y. būti storam, apie tai žinoti ir nieko nedaryt. nors turiu namie tokį pvz, bet vistiek nesuprantu negi taip sunku pradėt lankyt kokį sporto klubą ar baseiną 3-5 kart į savaitę? nėr taip jau brangu. pigiausias varijantas - kokia kačialkėlė gal 40Lt/mėn tekainuotų. dar kad šūdo nemalt paprašai, kad tau programą sudarytų ir varai, kol nepabaigi jos. jeigu pats negali, eini kartu su kuo nors (draugu, ar pan), kad išjudintų... tikrai lengviau, kai kas nors šiknon paspiria ;D bl, galėtų valdžia mokestį už per didelį KMI įvesti (nu nebent ligonius visokius išskyrus). bent vienas mokestis būtų, kuris tikrai duotų naudą ne tik valstybei, bet ir piliečiui.