Auklėjimas svarbiau už įgimtas savybes?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2010-06-30 16:15
Paskelbė apie save tokį pikantišką faktą... Kažin, kiek proc. sumažėjo jo šansai rasti geresnį darbą?
mnv 2010-06-30 16:44
Nei padidejo, nei pamazejo. Kaip zinom is istorijos, jei mokslininkas geras, tai ji idarbins nesvarbu ka jis bebutu padares, o cia jis net nieko neprisidirbes...kolkas. (Naciu mokslininkai, japonu biochemikai is "Unit 731" ir t.t.)
Muskietininx 2010-06-30 17:34
Kad tik nepasineštų jis į tą savo prigimtį. Čia tarp mūsų juk irgi gali būti tokių "žudikų". Nieko nuostabaus čia nematau.
Karvė 2010-06-30 23:05
Įrodymas, kad žmogaus prigimties nėra, ir daugumą jo elgesio niuansų lemia auklėjimas.
reality 2010-06-30 23:16
vaikai augdami nesamoningai kopijuoja savo tevus (ar asmenis kurie juos augina ir myli), pagal juos susidelioja vertybiu skale ir t.t. pvz kaciuka atskirk vos gimusi nuo mamos ir uzaugink viena, jis uzauges zinos kad reikia issikasti duobute, praustis bei gaudyti pelyte. o kaip manote kas butu jei tik gimusi zmogaus vaika atskirtum viena? ka jis inkstinktyviai moketu daryti uzauges? aisku eksperimentas sunkiai igivendinamas, taciau pasikartosiu, kad vaikai augdami stebi aplinka ir viska kaupia. taip kad vaiko demesio telkimas i televizoriu vaiko prota prikrauna nelabai kokiu dalykeliu...
jordanbn2 2010-07-01 07:54
Na truksta jam savikontroles, t.y. susinervins tai gali padaryt veiksmu del kuriu gailesis veliau, Na daug kam tas budinga, nieko tokio. Jei augtu asocialioj seimoj 100% per kokias girtuokliu pe6tynes ka nors pripjautu. O normalioj aplinkoj manau nesunkiai isvengia tokiu nesusipratimu
jordanbn2 2010-07-01 08:09
Anksciau diduomeneje uz izeidima kviesdavo i dvikova. Ir del to netabdavo zmogzudziais. O dabar gali pasigaut koki silpnesni ir kiek nori is jo tyciotis, jei smarkiai nesuzaloja tai tipo nieko ir nenutiko. Normalu skaitosi. Tai kadangi negali nuzudyti tai patys zudosi, ypac paaugliai. Tai cia del normalumo tiek. Aisku zmogus kuris stipriai save kontroliuoja zinodamas nigiamas nuzudymo pasekmes kentes slepsis, pabegs. Na o turintis mazesne savikontrole imsis aktyviu veiksmu kurie gali baigtis nuzudymu. Mazai yra zudiku kuriems patinka zudyti, gal koks 1 procentas, ne daugiau. Dauguma zmogzudysciu ivyksta del savigynos, del turto ar artimo zmogaus gynimo.
Tommix 2010-07-12 02:23
tai isauklek, kad sexo zmogusnenoretu siaip tas mokslininkas per anksti pakselbe savo pezalus, juk dar nemire, tai nevelu kazka nuzudyti, o ir ne auklejime esme-o situacijose-jei jam neiskylo situacijos gresmingos ir pan-jis ir enuzude, bet beveik garantuoju, kad situacijoje kazkokioj-jis be jokiu skrupulu nuzudytu. Smegenys yra visagales! jokie frontal lobe snepades, kai isijungs primityviosios dalys..
Tommix 2010-07-12 02:25
Nusipezejimo virsune. parodyk amn moskline statystika, kur patys zudykai ta pasake, esme ta, akd dauguma rimtu zudyku-neturi isvis jokio emocinio atsako i zudyma-jie visiski 0 ant empatijos-todel jie kai zudo nebuna nei dziaugsmo nei gailescio..todle apie jausmus kalbeti yra kvaila.