Kas nutinka jūsų kūnui, kai nevalgote pusryčių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2024-02-26 20:46
Pasakos laužtos iš piršto. Jau kokia 15 metų nevalgau pusryčių ir vis dar gyvas. Priešingai jaučiuosiu geriau, nors biškį pavalgau (neskaitant kavos) jaučiuosiu apsunkęs.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-26 21:49
O kaip tavo fizinis kūnas ir fizinis aktyvumas? Turiu omeny, kad energijos gal tau išvis nereikia Būna periodų, kai po 10 kiaušinių pusryčiams valgau prieš darbą, o 10 valandą jau jaučiuosi alkanas. Nuo kiaušinių nesijaučiu apsunkęs. Svoris neauga Bet jeigu nevalgau pusryčių, tai dienos pabaigoje apie kažkokį normalų fizinį aktyvumą galiu tik pasvajot: šiek tiek fizinio krūvio ir jau apleidžia jėgos.
Almiasas 2024-02-27 00:02
Tikrai taip, čia yra bendrojo pobūdžio pasakos. Kiekvienas organizmas yra individualus, ir kai kuriems, ypač nedibantiems sunkaus fizinio darbo, pusryčiauti nebūtina, užtenka atsigerti vandens arba arbatos.
donatasv 2024-02-27 08:26
Šeip darbas prie kompo tai to aktyvumo nelabai yra žiemą. Vasarą krapštausi prie namo čia aktyvumo jau pakanka bet vistiek nevalgau pusryčių. Jei 8val pavalgau pusryčius tai apsunkstu ir dirbt tingisi 9 dažniausiai einu pasnaust bet jeigu vakarienės nepavalgau tai pzdc neužmiegu.
Dziao 2024-02-27 16:39
Vejai, dirbu pakankamai sunku ir aktyvu fizini darba (statybos) ir nevalgau pusryciu. Energijos nepritrukstu
qrad 2024-02-27 17:54
Mano pusryčiai būna juodoji arbata su pienu ir koks bananas ar sūrelis. Nes man iš ryto nelabai dirba skrandis ir nėra jokio apetito, prisivalgius tik blogiau jaučiuosi.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-27 19:09
Kaip kažkuris motyvatorius yra pasakęs: tu nežinai kaip atrodo pasaulis 5-tą valandą ryto. Tai šį posakį galima pritaikyti ir šioje temoje: tu nežinai kaip atrodo gyvenimas, kai susireguliuoji mitybą, fizinį aktyvumą ir miego režimą (man irgi tas galioja ). Kalbant iš kitos pusės - šuo ir kariamas pripranta. Ir tipo viskas gerai
donatasv 2024-02-27 21:35
Aha 21 amžiaus marazmų pasaulis su krūva influencerių kurie geriau žino už visus, apie viską ir visados. Kartais jau net nejuokinga žiūrėt kai vieni kitus atkartoja nevalgysi mėsos padebesiais skraidysi, negersi kavos naujai užgimsi ko tik neprigalvoja kaip nauja religija su 100 atmainų. Rinkis kuri tau patogi. Toks vaizdas, kad šiuolaikinis žmogus net savo instinktais nesugeba naudotis, vandens po 2 litrus ir nemažiau, o kur troškulys dingo?
mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-27 23:35
Bet tokie teiginiai nėra klaidingi. Tik reikia turėti omenyje, kad šalia to egzistuoja gretutinės aplinkybės. Na pvz. teiginys apie kavą. Porą savaičių iš eilės išgerdavau po 6-8 puodelius kavos per dieną - tiesiog dirbau ofise, tai taip kas valandą ir spaudi tą mygtuką. Antrą savaitę mano energijos lygis pradėjo stipriai kristi žemyn, jau ryte prabusdavau pavargęs, galvoj sumaištis, stipriai padidėjęs irzlumas, negatyvios mintys, pyktis. Žinojau, kad kava su to stipriai susijusi, tai pasakiau, kad kurį laiką jos negersiu. Ir jau antrą dieną reikalai susitvarkė, atsistatė energijos lygis, dingo negatyvios mintys. Bendrai skysčių per dieną suvartoju tikrai ne mažiau 2 litrų. Kasdien po mineralinio butelį + kava, arbata... O mėsa tikrai apsunkina. Na ji suteikia sotumo jausmą, kurio dauguma taip nori, bet tuo pačiu tu apsunksti. Tad tie teiginiai nėra klaidingi. Tiesiog nereikia įsivaizduoti, kad kažkuris vienas iš jų yra tas vienintelis "pasaulio gelbėtojas". Ir žinoma visada yra papildomos aplinkybės: jeigu visą dieną prasėdi prie PC, tai gal tau ir nereikia tų 2 litrų vandens. Bet ta žinutė su 2 litrais vandens yra apie sveiką gyvenimo būdą, t.y. tau reikia kasdien padaryti tuos 10tūkst. žingsnių - tokiu atveju ir tie 2 litrai vandens tampa būtinybė.