Atrado netikėtą veiksnį, padidinantį sekso tikimybę  (1)

Moterys mene šimtmečius buvo vaizduojamos su ilgais, šilkiniais plaukais. Dabar tyrimas atskleidė netikėtą ryšį tarp moterų plaukų ilgio ir jų seksualinio gyvenimo, rašo „Daily Mail“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėjos Yonsei universiteto mokslininkai teigia, kad ištekėjusios moterys, turinčios ilgus ir sveikus plaukus, seksu užsiima dažniau nei moterys su trumpesniais plaukais.

Komanda teigia, kad ilgi plaukai gali sustiprinti vyrų suvokimą apie žmonų patrauklumą ir sustiprinti jų seksualinį potraukį joms. Vis dėlto, svarbu pažymėti, kad vyrų plaukų ilgis neturi įtakos lytinių santykių dažnumui.

Ankstesni tyrimai rodė, kad moterų plaukai yra simbolinė moteriškumo išraiška. Pavyzdžiui, garsiajame Botičelio paveiksle „Veneros gimimas“ meilės ir grožio deivė vaizduojama su ilgais plaukais, plevėsuojančiais vėjyje.

Tačiau iki šiol buvo mažai tyrinėta, kaip plaukai veikia romantiškus santykius.

„Nėra tyrimų, kuriuose būtų tiriamas ryšys tarp moterų plaukų ilgio ir seksualinių santykių dažnumo ar potraukio, todėl nežinoma, ar moterų plaukai gali turėti įtakos jų seksualiniam gyvenimui“, – tyrime, paskelbtame žurnale „Evolutionary Psychology“, rašo komanda.

Atrodo kaip tankas, bet tarsi sėdėtum ant debesies ir skrieji 45 km/h! Nepakartojamas važiavimo malonumas. Kodėl gamintojas nutylėjo tiek privalumų? (FOTO, Video, „ENGWE Engine X“ apžvalga)
6252 16

„ENGWE Engine X“ - vienas naujausių kompanijos el. dviračių. Vadinamasis „fatbike“ - su storomis padangomis, kokybiškais amortizatoriais ir kitais privalumais, apie kuriuos gamintojas netgi nutyli. Žiauriai smagus žvėris. Sužinokite mūsų apžvalgoje apie jį daugiau.

Išsamiau

Siekdami atsakyti į šį klausimą, mokslininkai apklausė 204 sutuoktinių poras iš Pietų Korėjos.

Poros buvo apklaustos apie jų partnerių plaukų kokybę, plaukų ilgį ir patrauklumą, taip pat seksualinį potraukį, seksualinių santykių dažnumą, įsipareigojimą partneriui, pasitenkinimą santykiais ir seksualinį pasitenkinimą.

Rezultatai atskleidė reikšmingą ryšį tarp žmonos plaukų kokybės ir seksualinio aktyvumo.

 

„Vyrai manė, kad ilgesnius plaukus turinčios moterys yra patrauklesnės, o tai atitinkamai lėmė didesnį vyrų seksualinį potraukį“, – aiškino komanda.

Šis padidėjęs seksualinis potraukis vėlgi buvo susijęs su didesne dažnesnių lytinių santykių poroje tikimybe.

Remdamiesi gautais rezultatais, mokslininkai ragina moteris investuoti į plaukų priežiūrą, jei jos nori pagerinti savo seksualinį gyvenimą.

„Mūsų tyrimas rodo, kad moterų investicijos į plaukų priežiūrą ir jų puoselėjimą gali būti svarbios pritraukiant ir išlaikant romantiškus partnerius“, – teigia komanda.

Parengta pagal „Daily Mail“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai (1)