Eksperto nuomonė: jei ne alternatyvi medicina, S. Jobsas galėjo gyventi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

enternald 2011-10-19 14:59
Gripu nelaikė rimta liga? Žinoma juk tada buvo cholera gelta raupai ir pneumonija, bei sifilis, tai gripas buvo nerimčiausia liga tiek čia, tiek Europoje. 1) Be to Gripas ne bakterinė liga. 2) Na jau senelių atmintis yra vienas praščiausių rodiklių, kiek idiotų teigiančių, kad prie Ruso buvo geriau ar Smetonos nesuskaičiuosi ant pirštų, nors faktai rodo ką kitą. (Na tu tikrai muilo puode neverdi, kad užsidirbtum grašius, nes fabrike nemoka, bet nenoriu kalbėt už tave). Ir net tada prie ko "pavojingas Britanijos gripas". Du abejotini faktai, vargiai susiję su išvada....
Arns 2011-10-19 15:23
enternald, visų pirma prieš cituodamas paskaityk ką cituoji, tavo 1) atsakymas nors šauk į mėnulį, apie gripą ten nė nekalbu, o apie bakterijas. Nesu analfabetas tokių elementarių skirtumų kaip virusas ir bakterija. Bet tamsta ir galite būti, įskaitėte to ko ten nė nebuvo. Kalbant apie atsakymą nr 2, tai elementarus nesusikalbėjimas. Remiuosi ne atmintimi, o potyriu kaip reaguojama į diagnozę "gripas". Aišku gali pasakoti savo istorijas kaip viskas blogai prie ruso, ir kaip gerai kai Vytautas sėdėjo, o Smetona jo dešinėje... Bet realybėje tai ... Na nekomentuosiu, vien tai jog lygos gydymą prilyginai muilo gaminimui... Kad daugiau ginčų nekiltu, pasiklausk tėvų, senelių ar jiems skiriasi žodžiai "gripas" ir "plaučių uždegimas". Taip gal suprasi jog atminties šlubavimu jie neserga. Nors matyt norėtumei.
Neo 2011-10-21 16:36
tik alternatyvi medicina ir padėjo jam išgyventi NET 8 metus, su tradicine būtų po velėna kur kas anksčiau atsidūręs http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanit ... mo_metodai matot lenteles?
svoloth 2012-08-10 11:09
Nuo tokiu ligu zmogus gali pasveikti tik pats, ir aplamai sveikatos nenusipirksi