Gydytoja: visų ligų priežastis – skubėjimas praturtėti ir meilės stoka

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kodel 2012-03-20 22:20
Tokiems teiginiams kaip šis - "Neišreikštas pyktis niekur nedings, jis nugrims giliai viduje, o po 20 metų reikės operuoti tulžies pūslę – ji bus pilna akmenukų." - būtinai reikalingos nuorodos į tyrimų rezultatus patikimuose šaltiniuose.
Cunami 2012-03-20 23:33
Kas tie patikimi šaltiniai? Coca colos ar Marlboro finansuojamas tyrimas?
StN 2012-03-21 01:41
Mano gay post'ą ištrynė ;( Bet gi rimtai, šitas straipsnis grynai apie nieką. Nei jokios pagrįstos nuomonės, tik kažkokios moteriškės subjektyvi nuomonė, kuri nieko neatspindi.
zzz 2012-03-21 02:39
na, manau, daug dalyku yra pasauly kuriuos sunku pagristi ar irodyti. Bet paskaityt kitu nuomone ir pamatyt pasauli is kito kampo visada idomu, nebutina juk aklai tiketi. Yra tikrai abejotinu pareiskimu: "paveldi 7-nios kartos" (kodel ne 8-nios?) Bet butu neidomu, jei visi vienodai mastytu.
Gnostic 2012-03-21 06:57
Taigi pirmyn - dabar labai stipriai supyk ir supykdyk 1000 zmoniu kad kiekvienas giliai i pasamone uzgniauztu savo pykti, o po 20 metu patikrink ju bukle Baikit apsimest mokslininkais su tokiais bukais teiginiais. Ne viska patikrinsi. O zmogaus protas su pasamone dar tebera kaip ateiviu technologija mums - milijonai metu iki jo pilno pazinimo. Tik keista kad visi ima pykti, kai kas truputi pasistumeja greiciau uz kitus sioje pazinimo srityje.
kodel 2012-03-21 09:04
Susisiekiau su Stilo siela. Jis man pasakė, kad akmenukai gali atsirasti ir inkstuose. Arba gal susirgsite opalige. Jei esate vyras - galimas prostatos vėžys, o jei moteris - kiaušidžių arba krūties. Galiu ištirti tiksliau ir sudaryti gyvenimo ir mitybos programą. Pavasarinės nuolaidos iki 50%! Pirma konsultacija nemokama! www.padedu.lt
enternald 2012-03-21 09:33
Mačiau reklamą lankstinuke: Mūsų klinikoje yra 84 daktarai, didžioji dalis iš jų yra homeopatai. Čia panašiai kaip mūsų kazino yra 140 krupjė, didžioji dalis iš jų sukčiauja arba mūsų viešnamyje yra 20 prostitučių didžioji dalis turi sifilį. Baisu pagalvoti, kaip tokie šarlatanai gauna gydytojo licensiją ar jei gauna daktaro licenziją ir išrašo homeopatinius vaistus, kaip ji neatimama, nes čia praktiškai pažeidžiami visi Hipokrato priesaikos įžadai: duodi brangų neveikiantį niekalą taip nužudydamas pacientą. Holistai (dažnai tuose pačiuose klinikuose su homeopatais sėdi), vadovaujasi teisingu principu, kad reikia gydyti visumą ir keisti gyvenimo būdą, bet interpretuoja viską neprasčiau, nei kokie vodoo meistrai. Priskiria visokią dvasinę nesąmonę ir t.t.
Zergas 2012-03-21 10:00
kad siuolaikine "tradicine" medicina baigia issigimti cia ir durnam aisku nes esminis jos tikslas ne isgydyti zmogu o parduoti kuo imanoma daugiau vaistu jam.ligonis yra visu pirma vartotojas todel sistema veikia taip kad kuo ilgiau islaikytu ta vartotoja.
Hmz 2012-03-21 12:53
Tada galima paklausti, iš kur ponička gydytoja pati sužinojo šiuos dalykus, jeigu jų neįmanoma patikrinti. Gal jai apsireiškė Jėzus Kristus?
BiesaZ 2012-03-21 13:29
Paskaicius jusu komentarus man eilini karta iskyla ta pati mintis - kol zmones nesuvoks, kad ne viskas yra materija, skaiciais ir irodymais matuojama, tol trankysis i siena kartu su visa visuomene, civilizacija ir planeta ir taip niekur nenueis. Jeigu jus norit moksliniu ir pagristu atsakymu, kodel laimingas zmogus yra laimingas, o liudnas yra liudnas, tai jums dar toli iki zmogaus kaip butybes suvokimo ir pazinimo. Kaip ten bebutu - kiekvienas renkates savo budus, kaip gyventi. Vieni norit skaiciu, faktu ir irodymu, kiti zmones dirba su savo vidumi ir gauna daug aiskesnius atsakymus, negu popieriuje uzrasytos formules. As manau, kad kai kuriems dalykams tiesiog nereikia kurti pavadinimu ar talpinti i stiklainius bandymams. Laisves ideja nuo cia ir gimsta. Visa kita - ateina gyvenimo laikui begant. O sarlatanais vadinti zmones nevertetu - istorija biloja, kad dauguma 'sarlatanu' pasirode esa genijai. Atsargiau.
dawid90 2012-03-21 14:41
Plačiau gali?
Arthuras 2012-03-21 15:21
Dar vienas dvasininkas tikintis, jog yra kažkas, ko neįmanoma paaiškinti. O iš tiesų - išsilavinimo trūkumas.
kodel 2012-03-21 18:14
Pirma - reiktų rašyti lietuviškai ir prisiminti rašybą. Antra - šarlatanas reiškia nemokša, apsimetantis dideliu žinovu, specialistu; sukčius, apgavikas; šundaktaris. Jei nusikaltėlius galima vadinti genijais, tai genialių tarp jų tikrai yra. Būtų įdomu išgirsti, kurie šarlatanai pasirodė besą genijais. Neturėtų būti sunku pavardinti, nes pavartojote žodį dauguma.
sz520qm 2012-03-21 21:39
Genetika, epigenetika, proteomika ir biochemija. Viskas. Linkiu ir tai neprisimokusiai "gydytojai" "truputį" viso to pasimokyti.
Sharlatani 2017-06-17 16:02
Straipsnis,kaip straipsnis.Galima sutikti,galima ne.Galima prašyti įrodymų ir taip toliau.Bet komentarai liūdina.Išvada-mes ilgai dar murkdysimės netolerancijos,įtarinėjimų ir nepasitikėjimo kitais liūne.Juk medicina yra tiesiog medicina.Labai svarbu,kad ja užsiiminėtų kompetetingi žmonės.Joje reikalinga viskas:ir mokslas,ir nuojauta ,ir iśmintis,ir patirtis ,ir nuoširdumas.Jei kompetetingas gydytojas pasuko savo keliu,tai jo šventa teisė.Jei jis dalinasi savo mintimis,kad priverstu kitus mąstyti,abejoti ir ginčytis,tai reikia jam padėkoti už tai,o ne plūstis,kaip turgaus boboms.
Niemand 2020-04-10 14:26
Tokiame kontekste įdomus faktas - 99 proc. tulžies akmenligės tenka moterims, dažniausiai kaip nėštumo ir gimdymo komplikacija