Sąmokslo teorijų šalininkams svarbiau prieštarauti, nei argumentuoti savo teoriją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2013-07-12 15:08
Taip ir pas mus 30 rubliniai daro
Arns 2013-07-12 16:39
Nuo situacijos priklauso, bet kaip tik neretai labiausiai reikalingos teorijos gynėjai/kūrėjai elgiasi agresyviai. Tik "konspiracininkai" dėka mažesnių išteklių ir galių labiau reiškiasi viešojojė erdvėje, kai "valstybininkai" idėjas prastuminėja už uždarų durų (tarkim reikia tam tikro fakto sumenkinimo, įtraukiamas šmeižimas į oficialius vadovėlius, jį tyrinėjantiems žmonėms neskiriamos paramos). Juo labiau pažvelkim iš ko nustatė tą, ogi iš komentarų viena ir konkrečia tema. Jei imtume analogiškus atvejus iš mūsų komentatorių, gautume nežinią ką. Tas daugiau priklauso nuo žmogaus išsilavinimo bei mokėjimo diskutuoti, o ne kurioje barikadų pusėje stovi.
Fobus 2013-07-12 17:09
O kur tavo pagrindimas? Nes dabar vos ne taikaisi patvirtinti tyrimą Kad turi mažesnius išteklius, nereiškia, kad turi laisvę nepagrįsti savo nuomonės. Tai kodėl konspiracijų pusėje visi taip nemoka diskuoti? Ar neturi išsilavinimo, kaip tu sakai? (beje, ar tai ne prieštarimas, kai iš pradžių sakai, kad tai lemia mažesni ištekliai? ) Mano patirtis su jais tikrai atitinka šį tyrimą. Ir ne tik 9/11.
rimasD 2013-07-12 23:21
Šitą dalyką seniai pastebėjau, kai pasirodė eilė straipsnelių, kur teigia apėję Einšteino teoriją.
perihellis 2013-07-13 11:02
iš šio posto galima daryti prielaidą, kad visi konspiracininkai yra neišsilavinę ir nemokantys diskutuoti, reikšti savo mintis žmonės.
pozitronas 2013-07-13 13:33
Sudetingas reikalas yra TIESA. Nes argumentus galima pritraukti į vieną ar kita pusę, užtenka nepaminėti mažos detalės ir jau tiesa kita. O mažiau tikėtini dalykai arba neįprasti tai ir lieka neitikėtini. Kas iš to jai tu pamatysi džiunglėse Bigfootą ir dar ji nufilmuosi arba NSO vistiek niekas netikės Netgi akivaizdžiausią teisybę pastoviai neigiant valstybės mastu didesnė dalis žmonių įtikės tuo, arba bent jau pasimes kuo tikėti.
slack 2013-07-13 15:14
Kuo daugiau konspiracijų šalininkų. tuo daugiau bus bandoma atskleisti valdžios paslapčių. O geriausi argumentai, yra nutekinti slapti dokumentai.
Kilgoras Trautas 2013-07-13 15:21
Tai juk normalu. Paprasčiausiai žmonės pastebintis trūkumus "mainstream'e" ar oficialioje teorijose, nebūtinai turi turėti ar kurti savas teorijas. Iš esmės gali iš viso nebūti alternatyvių teorijų, o mainstreamas būti klaidingas. Ypač tai dažna politikos, istorijos ir kituose soc moksluose kur daug interpretacijos. Na pvz. Niurbergo procese kurio aktai ir yra iki šiol yra kaip oficiali WW2 karo "teisybė", Vokiečių SS buvo apkaltinti dėl Katynės įvykių, nors dabar žinome ką kitą. Klausimas ar tokiu atveju Niurbergo procesas turi kokia nors moraline teisę vadintis teisinių procesų? Man, tai panašiau į Linčo teismą valstybiniu mastu. O dabar, net ir laisvoje Lietuvoje išleidžiami įstatymai baudžiantis istorinių įvykiu neigimą ir panašiai. Maždaug nesiknaisiokite kur nereikia. IMHO, kad tos oficialios versijos yra niekas! Reikia turėti galva ir viskuo 100% nepasitikėti.
perihellis 2013-07-13 16:53
teisingai, aplink vieni žulikai ir apgavikai! net šeimos nariai tik ir žiūri, kaip apgauti ir nuslėpti tiesą.
Skeleton 2013-07-13 20:25
Kiek pastebėjau, sąmokslo teorijos eina ranka rankon su baisiu tamsumu ir nemokšiškumu. Truputį pabendravus su sąmokslo teorijų šalininku, paprastai pasirodo, kiek fantastiškai daug dalykų anas neišmano ir visiškai nesiorentuoja.
Talkatif 2013-07-13 21:56
Ironiškas, bet teisingas pastebėjimas - visų pirma meluoti išmokstama šeimoje. Šeimose melas dažnas svečias. Tai kad stebėtis, kad jis kitur egzistuoja švelniai tariant - naivu. O melas užknisa :) Bet susikoncentruot, kad tai absoliutus blogis, tai jau pereboras.
Kilgoras Trautas 2013-07-14 08:33
Jo, kažkada oficialiai skaitėsi, kad Irakas turi branduolinio ginklo, o kaip buvo ištiesu mes patys matome.
shift 2013-07-14 19:14
mnv 2013-07-14 21:05
Pagal samokslo teorija, tuos ginklus turejo veliau pakisti. Spek ka butu sake, jei tie ginklai butu atrasti. (Ieskoti pirmajame sakinyje!) Kas del WTC 7 video... idomu kodel jo griuvima tuose video visalaika rodo is sveikosios puses. O ir patys jame pripazysta, kad parengimui sprogdinti darbai turejo buti atliki per kelis menesius. Taip pat kiek dokumentiku mates apie pastatu paruosima sprogdinimui, tai tikrai nera tylus darbas. Visu pirma reikia prisikasti prie metaliniu konstrukciju, tada nuo ju reikia nudauzyti visa betona ir kitas medziagas, kad butu svarus, konstrukcijas grezti ir t.t. ir pns. Idomu kaip ~3 men niekas nepastebejo desimciu/simtu darbininku ir viso to darbo... INVISIBILITY CLOAKS IS AREA 51!!!
shift 2013-07-14 21:43
Yra liudijimų kad WTC1 ir WTC2 buvo pastebėti dirbantys statybininkai, o ofisų darbuotojai patalpose po savaitgalio rasdavo statybinių dulkių. Tai buvo keletas mėn. prieš ataką.