LSD - daugiau naudos, nei žalos?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2013-09-18 09:26
Kaip atrodo narkošos http://www.youtube.com/watch?v=-VzGzOcvZ2A Laukiu nesulaukiu kada atsiras straipsnis iš Vilniaus taboro...
x149 2013-09-18 09:58
Kaip visada dauguma nieko apie tai nesupranta ir nera domejasi, bet geriausiai zino. O jei ir zino tai tik krastutinius, pavienius atvejus. Nieko keisto
arab 2013-09-18 10:25
Jei keli video tai bent pasidomek, nuo kokiu narkotiku toks matricos poveikis.
nondescript 2013-09-18 11:20
Ne nuodai, visdėlto Olandijoj legalu, bet kai pabandžiau galiu pasakyt, kad nepatiko, juokinga kai kiti pabandę atsisako alko, tampa vegetarais ir įsivaizduoja, kad labai sveikai gyvena visą laiką apsnūdę ir abėjingi aplinkai. x149, o tai paslaptį pasakei, jeigu visi narkašintusi, dar nebūtumėm iš uolų išlindę, o jei taip nuobodu gyvent civilizacijoj, tai niekas čia nelaiko.
vvv2 2013-09-18 11:23
Shanti 2013-09-18 12:23
Cia greiciau izvelgiu klaidinga nuomone, kad kasdienybe yra normalu, o visa kita zalinga, pavojinga ir tralialia... Pvz. tu matai spalvas vienaip. Sunys mato kitaip (nespalvotai), gal kokie driezai mato melyna spalva kaip zalia, geltona kaip raudona ir t.t. Tu girdi tik vienoki diapazona garsu, siksnosparniai girdi kitoki... Tas pats ir su samones busenom - vieni gyvena vienokioj samones busenoj, kiti kitokioj. O LSD yra tik trumpalaikis "radijo" perjungimas i kita kanala - smegenys ima veikti kitaip ir apdoroja ja kitaip, pamatoma daugiau nei kasdieneje dezuteje. Sumoje gaunasi, kad pavartojes zmogus igyja idomesnes patirties ir praplecia savo akirati, o bailys, kuris is savo neismanymo vadina haliucenogenus narkotikais(nors jie priklausomybes negali sukelti) ir nori uzdaryti visus "eretikus" tik pats lieka skurdziaus vietoje. Ir dar - kiekvieno zmogaus organizmas pats pasigamina mazus kiekius ivairiausiu "narkotiku" - dopamino, alkoholio, netgi DMT. Tai sumoj visi esam narkomanai o kam atsibodo jau klausyt tos pacios monotoniskos "radijo stoties" tai labai sveikintina, kad iesko kazko daugiau ir nesiklauso neispruseliu propagandos.
vvv2 2013-09-18 12:39
artoorew 2013-09-18 14:35
Marihuana NĖRA stimuliantas.
Shinigami 2013-09-18 15:36
LSD tikrai duoda daugiau naudos nei LSDP.
sub 2013-09-18 16:35
Linksmai ir taikliai. Straipsnis geras, man patinka tokie straipsniai kurie sukelia diskusijas, kas buvo ir su marihuanos straipsniu. Pažintiniai straipsniai gerai. Labai džiaugiuosi kad technologijos.lt apsiriboja ne vien technologijomis. Pikta kad komentaruose bandoma įgrūsti tą lsd kiekvienam vien oasmens, bei taip pat gaila kad kai kurie proto bokštai labai dauk išmano apie narkotines/psichotropines medžiagas nors nėra nieko bandę iš to rato. Jie praktikos neturi, o teorija gali klysti. Bet šiais žodžiais tikrai neskatinu vartoti. Skatinu diskusijas.
Shanti 2013-09-18 18:03
Mieguistas iliuzijas? Ne per lengva viska vienu mostu lengvai nurasyt kokia astria, bet klaidinancia fraze? Tie kas yra bande, manau greiciau pasakys, kad patyre nusvitima, pabudima, o ne miego busena. Mieguista iliuzija labiau sukelia durnaropes, po kuriu praktiskai nieko ir neatsiminsi. O LSD greiciau pakelia samone i aukstesni suvokima. Isivaizduok koks jausmas kai tavo smegenys 1000x daugiau informacijos ima apdoroti. Ne intelektualiai, bet tiesiog empiriskai. Dingsta tie filtrai, tas kasdienis rukas is akiu ir pamatai viska ryskiau, aiskiau. Smagu kiek skiriasi pasakojimai tu kurie keliavo po egzotiska sali ir tu, kurie tik skaite kelioniu agenturos bukleta "<...> ai ten yra gyvaciu.. baisu.. pavojinga.. neverta keliaut..." uj mielasis.. dar ne tokiu gyvaciu pamatytum atsigeres ayuaskos
MrT 2013-09-18 18:10
Nesu prieš tokius "akiračio praplėtimus" - mėginau ir pats. Bet tokie žmonės, kurie galvoja, jog mato už visus daugiau tai net vemt verčia. Jeigu tavo gyvenimas yra apgailėtinas ir monotoniškas, o vienintelis dalykas galintis jį praskaidrinti yra narkotikai - užjaučiu. Žinok yra žmonių, kurių smegenys sugeba galvoti apie daugiau negu bliūdas, iš kurio yra valgoma, ir be narkotikų. Paklausyk kokio Feynmano youtube'ėje, be narkotikų įžvelgia daugiau, negu visa daržovių gauja, "užsimetusi" LSD, kartu sudėjus.
andriulis 2013-09-18 18:11
Jei neskatini vartoti tais žodžiais, tuomet ir patylėti apie tai reikėjo. Vertinti turi tas kas blaiviai mąsto ir gali savo stresą nuimti priimtinais būdais, o ne griebtis kažkokios narkotinės medžiagos.
i74s 2013-09-18 18:28
taupyk kapeikas, nusipirk bilieta kur nors i japonija, keliauk.. vat tada tai tas akiratis prasiples ir gausi "idomesnes" patirties. Nes kolkas tai tikrai siauras poziuris... LSD siaip kaip kazkas sake butu idomu pamegint pries mirti (plius minus ) bet tas galimas salutinis poveikis.........how about no
x149 2013-09-18 19:48
Shanti, siulau taip nesistengti kazka irodyt nes nemanau kad bus naudos . Pakeisti mastyma gali tik patys pamegine. Aisku to net nesiulau. Kam reikia tas zino kai bus laikas daugiau suzinos ne viskas is karto, bet bent pirmas zingsnis detas. Kazkas tuo vel domisi ir atlieka tyrimus. Kaip sakoma : Drugs are bad, mkay?
blizzard 2013-09-18 21:06
Iš kur aš žinau kas ką bando o kas ko nebando? Puikiai matosi iš komentaro turinio, matau, kad tau to nesimato, dėl to ir kyla tokių klausimų Aišku jeigu tu nueini kažkur po parka pavaikštai su alaus skarbonke rankoj, arba vaikštai ir galvoji kaip grįžęs namo vakare eisi su draugeliais pagert, arba vaikštai ir galvoji, kad reikia kažkur pinigų užsidirbt, nes trūksta kelių šimtų k ant to naujo x6, tai nėra ko norėt.. Čia aš galiu tau aiškint ką reiškia atsiapalaidavimas, aplinkos stebėjimas, vidinė ramybė ir t.t. bet tau atrodys, kad aš visiškus vėjus šneku ir bandau tave kažkokiu sektantu padaryt ar panašiai.. Galiu tik patikint, kad tokią stadiją pasiekt lengva ir nereikai įsivaizduot, kad turi tapt kažkokiu budistų vienuoliu.. Galiu pasakyt tik tiek, kad greičiausiai tu ir žmonės tokie kaip tu to niekad nepatirsit, nes jūs jau esat sugadinti alkoholio ir narkotinių medžiagų poveikiom, jūs jau priprate tiek, kad nebežinot ką reiškia euforija ir atsipalaidavimas be šių medžiagų.. Beje net ir ta euforija ir tas dirbtinis atsipalaidavimas yra visiškai kitoks nei, kad normalus atsipalaidavimas nevartojant nieko.. Taigi čia jau nieko nepakeisi.. Nuo kurios ribos jis jau nepjėgus savęs suvokt ir blaiviai mastyt? nuo tos kai prpasideda narkotinių medžiagų poveikis.. priešingu atveju gi suvoktum ir galėtum tiksliai nupasakot ką patyrei ar ne? o dabar visiems skirtingai, pusės neprisimena, pradeda svaigt, kad nepabandęs nesuprasi.. tai jau rodo faktą, kad žmogus tuo momentu nesuvokė ką patiria.. Primityvizmas? keista girdėt kaip besisvaiginantys žmonės kalba apie primityvizmą p.s. ai nu bet ką čia aiškinsi ir diskutuosi, gi turbūt pats asmeniškai neprisimeni net ką reiškia būt blaiviam ir ramybės būsenoj tuo pačiu metu, kur ten prisiminsi kai alkoholį pradedi vartot nuo 14 metų... Jau pripilstyta kitose temose iš tuščio į kiaurą..
Talkatif 2013-09-19 00:59
Kokiam Gražuliui tikrai praverstų pasigydyti LSD. Ir tokių marazmatikų, kuriems reikia ekstremalaus sukrėtimo, labai daug. Taip ironiškai gaunasi. Straipsnis pasakoja apie išsamų tyrimą ir jo išvadas, kad žalos kaip ir nėra. O dalis komentatorių oponuoja baubais visiškai priešingai iš savo fantazijų lobyno. Tai pala, proto "šviesuoliai", kuo mes tikime? Mokslu ar ... ? :) Vis tik, dažniausiai kai stoja prieš mūsų nusistatymus, tada visas mokslas ir jo metodika gali eit velniop ir apsiputojam Klonio gatvės "argumentacija", dievais, valstybės priešais ir t.t., ir viską užtvirtinam oponento ar neįtikusios minties skleidėjo sutrikusia psichika :) Taip ir toliau, "Mokslo ir technologijų" pasaulio komentatoriai, teisingame kelyje esate ;)
VanaVara 2013-09-19 02:29
Tu atvėsk, Pilypai, pataupyk išminties perlus kitam kartui!:) Beje, kas toks būsi, Laido Riteri, kad čia triedi ką aš prisimenu ko neprisimenu ir nuo kada aš alkoholi vartoju?!:))) Aš su tavim kartu kiaulių neganiau.
andriulis 2013-09-19 09:17
Matomai reikėtų jau atlikti tyrimą kokie žmonės vartoja narkotikus, nes man į galva nesutelpa mintis, kad gerai besijaučiantis žmogus pradėtų naudoti kažkokią chemiją. Gerai Blizzard ir pasakė, nes iš kai kurių komentatorių galima spręsti, jog tik LSD gali atverti akis į tikrąjį gyvenimą. Tai ką su tokiais žmonėm galima kalbėti?
vvv2 2013-09-19 09:28
, aplinkiniams tu būsi apdujęs ir atbukęs.