Geriausias vaistas nuo vėžio – maistinė soda?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

punktyras 2015-05-14 12:09
skrandžiui kenkia ir yra viena iš pagrindinių skrandžio opų ir eventualiai vėžio, priežasčių. Maišai skrandį ir žarnyną. Sakyti gali ką nori, tačiau faktai nuo to nepasikeičia.
svetys 2015-05-15 09:41
Gal būt, nesu biologas. Bet sveikas protas sako jei burnoje, žarnyne, maiste knibžda bakterijos, o skrandis iš abiejų pusių (įėjimo ir išėjimo) neturi “chlorkių” užtvaros… Nu, tai turėtų ten būti bakterijų į valias. Pvz. net placentoj (deklaruotoje kaip sterilioje aplinkoje) bakterijų įvairovė yra identiška to asmens burnos ertmės bakterijoms.
Pypkiu 2015-05-15 09:56
skrandis turi raukus. abu spindžiai niekada nebūna atviri. bakterijų nėra dėl didelio rūgštingumo. h. pylori įstengia tik skrandžio raukšlėse išlikt, kur nėra tiek HCl. bakterijų praktiškai nėra skrandy. Ar tu placentos nemaišai tiesiog su makštim?
svetys 2015-05-15 10:35
http://biomolecula.ru/content/1475 Sakyčiau, jūs tikrai maišot „tu“ ir „jūs“ vartojimą.
Pypkiu 2015-05-15 10:45
jokio bakterijų sluoksnio nėra. yra gleivių sluoksnis. apie placentos bakterijas dar neteko girdėt
svetys 2015-05-15 11:38
Čia jau įdomu kokia yra ta gleivių sandara...
punktyras 2015-05-15 17:08
Sakaisi nesąs biologas, tačiau raitai biologijos teorijas, kad tik laikykis… Prie ko čia placenta ir skrandžio bakterijos? „Sveikas protas“ yra nieko vertas, jei padaromos išvados neatitinka empirinių duomenų. Neturint pakankamai duomenų, galima padaryti logiškas, tačiau neteisingas išvadas.
- 2015-05-15 18:43
Ne biologas, tačiau ginčyjasi biologijos klausimais. Apie fiziką neišmano (pats sakė), tačiau tai netrukdo išrasti naujas teorijas fizikoje...
svetys 2015-05-16 10:21
Kaip suprantu jūs laikotės pozicijos, jog žmogus nurijęs šaukštelį sodos riaugtels “gazais”, sistels “sūriu vandeniliu“ ir tiek žinių. Aš laikausi kitos pozicijos. Žmogus yra sudarytas iš trilijonų savų ląstelių ir trilijonų bakterijų savyje ir ant savęs. Kiekviena jų yra sudaryta iš milijardo (sąlyginai) atomų. Taigi, žmogaus kūne yra beprotiškas kiekis tokių atomų kokių yra tame sodos šaukštelyje. Tai ir manau, jog šiuolaikinis mokslas yra dar nepajėgus nustatyti kiek to konkretaus sodos šaukštelio atomų (dėl kažkokių priežasčių) keliaudami per virškinamąjį traktą pakeis (ar įsikurs naujai) jau esamus analogiškus atomus organizme. Taigi, mokslas dar nepajėgus nustatyti kiek sodos atomų paklius į „nagus, ar taukus“, į DNR sekas, citoplazmą, žiuželius ir t.t., kokių cheminių junginių sudėtyse tai darys ir t.t., kiek ir kuriam laiku tie sodos šaukštelio atomai užsilaikys organizme, kiek jų iš karto pasišalins iš organizmo ir t.t. be galo ir krašto. Na, bet jūs „vienu kolbos judesiu“ veik išsprendėte visas gyvybines problemas gyvame organizme, ką gi - nieks neatims iš jūsų teisės turėti tokią viziją. Tik niekaip nesuprantu kodėl remiatės vien negyvos gamtos ir neorganinės chemijos empirika ir kodėl čia neįjungiate įvairiausių biologinių sampratų ir organinės chemijos empirikos. Ir kodėl pas sau neiškeliate priekaišto dėl „nepakankamo duomenų naudojimo“.
punktyras 2015-05-16 13:30
O įvairiausių biologinių sampratų ir organinės chemijos empirikos neįtraukiu, nes čia gaunasi sofistika, kai manipuliuojant milijardais ir trilijonais, kažką bandoma pritempti. Būtų netikslinga evoliuciniu požiūriu, jei visos aplinkos bakterijos su maistu patektų į žarnyną, nesutikdamos jokio pasipriešinimo skrandyje. Skrandis, galima sakyti, kaip laukiamasis, į kurį koridoriumi (rykle ir stemple) patenkama iš priebučio (burnos). Svečiai (maistas) pereina visas stoteles, palengva atsikratydami purvo nuo batų ir laukinių drabužių, švarūs ir susišukavę patenka į menę (žarnyną). Ar galima apsieit be laukiamojo? Galima, tačiau tada svečiai prineš daugiau purvo, šalčio ir netvarkos. O sodos reakcija su druskos rūgštimi, kaip jau minėjau, visur vienoda – gausis burbuliukai ir druska.
Pypkiu 2015-05-16 15:42
nuorodų tikrai tingiu ieškot. jei bakterijos saugotų, tai po antibiotikų kurso, visiem atsirastų skrandžio opos
svetys 2015-05-16 20:28
Matau kaltinti gebate. O ar tai argumentuotai išreikšti sugebėsite?
- 2015-05-16 21:46
Tamstos atžvilgiu tai nebūtina, užtenka pasiųsti pas psichiatrą, nes siūlymas skaityti vadovėlius jau nepadės.
svetys 2015-05-17 18:06
Vis šlykštaujate po truputuką. Juk taip galite nepastebimai priaugti svorio ir patapti didele, riebia šlykštyne. Nelinkiu jums tokiu tapti, nors ir turite teisę būti tuo kuo norite.