Skrudintų bulvyčių paslaptis: norint jas paruošti, naudojami net 9 ingridientai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jinxas 2015-06-18 17:32
einu geriau pasikepsiu bulviu, o ne pora menesiu saldytu fabrikatu ir uzteks tik druskos ir sviesto, t.y. viso 3 ingredientų norint paruošti keptas bulves nors ir ne Fri!
bahuriux 2015-06-18 19:23
O jei dar idėtum keleta naturalių ingredientu pvz spirgučių, 1 lauro lapą, truputį pipirų ir svogūnų ir dar po kepimo užbertum prieskonių būtent keptoms bulvėms (santa maria berods dabar nepamenu) jie pagaminti vien tik iš naturalių ingedientų, visokių žoleliu ir preiskoninių augalų, va tada tai px tie mcdonaldai su savo šlamštamaisčiu. Dar moku/mokam pasigaminti burgeriu daug kartų skanesnių nei tai daro greitio maisto restoranai, nes turiu 'tipo slaptą' padažo receptą, su tipo slaptais ingredientais Taip pat ir kebabų, bei picos padažą ir panašiai, kiek tik įmanoma iš naturalesnių produktų, aišku majonezo ir pomidorų padažo męs nepasidarom patys. Žodžiu mūsų šeimai barų ir restoranų maistas tiesiog neskanus ir perprastas.
immortallt 2015-06-19 08:12
Majonezą namie pasidaryti itin paprasta, tik galiojimo laikas ne pats ilgiausias ir daug gaunasi Kiaušinis + aliejus, viską plaki ir pridedi pagardų (actas, garstyčios, krapai ar dar kas patinka)
SaMaras 2015-06-19 08:44
Na ir kečiupą gali pasidaryti.. gali iš pastos.. gali pomidorus virti.. bet paprastai niekas to nedaro nes kaina/laikas neadekvatūs.. jau geriau pirkti brangesnį aukštesnės kokybės iš parduotuvės..
trapecijus 2015-06-20 18:25
Matyt neteko geram restorane lankytis