Šeimą suformavo meilė... o gal venerinės ligos?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

matise 2016-04-18 18:07
Kodėl manoma, kad šeimos institutas turi būti griežtai kildinamas iš gyvulių pasaulio? Evoliucijos teorija man yra puikiai žinoma, kaip ir tai, kad žmogus yra žinduolis. Tačiau žmogus taip pat yra gerokai daugiau, nei tik gyvūnas. Kad tą suprasti, užtenka apsidairyti ir pamatyt, kokį pasaulį jis sukūrė. Gyvulys tam nepajėgus. Šeima yra viena iš dvejų NATŪRALIŲ bendruomenių, kurios susidarė ne kažkokių ideologijų kūrėjų sprendimu, o savaime. Laikas patikrino daugybę žmogaus išmėgintų gyvenimo būdo formų ir atrinko geriausias ir patikimiausias ne tik giminės pratęsimui, bet ir jos išsaugojimui. Gyvenant šiuo "monogamijos būdu" žmonijos išlikimas ir progresas yra efektyviausias.
UTF16 2016-04-18 18:43
Kad žinok, labai jau daug šeimų išyra, ko pasekoje kiekvienas narys įgyja po naują seksualinį partnerį ir susilaukia palikuonių. Net ir neiširusiose šeimose neretai pasitaiko tokia situacija, kai abu nariai turi daugiau nei vieną seksualinį partnerį ir susilaukia palikuonių. Tai kuri situacija yra pati natūraliausia?
punktyras 2016-04-18 18:49
Kai kurie žmonės nėra VIEN gyvūnai, tačiau visi žmonės yra BENT gyvūnai. Bendras daugiklis, taip sakant, todėl ir tiriama iš šios perspektyvos.