Mokslininkai: šie žmonės gali tapti naujų koronaviruso variantų veisyklomis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dannas3 2022-11-07 23:11
Nezinau kodel turetum but nustebes, juk viruso tikslas nera nuzudyti apkrestojo, nes tai trukdo viruso pletrai. Tad nieko keisto, kad virusas mutavo i svelnesnes versijas. Kadangi virusas tapo praktiskai nemirtinas, nera tikslo jauniems ir sveikiems butinai skiepintis, bent jau as nezadu to daryt. Aisku rizikos grupei speju patartina pasiskiepyt.
sub 2022-11-08 09:19
Aš manau, kad viruso, kaip ir ląstelės tikslas (jeigu tai galima pavadinti tikslu) yra daugintis ir plėstis. Viruso tikslas užkrėsti visas sveikas ląsteles. Kita mintis, kad dauginimasis ir plėtimasis galimai vyktų iki tol, kol virusas taptų nemirtingas. Tik nzn koks nemirtingumo tisklas? Niekada nebūti sunaikintam...? P.S. vakar labai daug Sci-Fi prisižiūrėjau, labai nekritikuokit
immortallt 2022-11-08 10:01
Tik idiotas gali galvoti, kad keičiantis situacijai, optimalus sprendimas nesikeičia. Tik idiotas gali nacius lyginti su RAGINIMU skiepytis. Niekas, nieko prievarta nenuvedė skiepytis ir su įremtu šautuvu nepaskiepijo. Jei negalėjimas nueiti į parduotuvę yra tavo prievarta, tai turbūt ir subinę valaisi, nes kažkas verčia. Rankų įtariu tai nesiplauni, niekas jau nepriverčia, kol musės ant jų nelimpa?
kestutisz 2022-11-08 10:24
Na jau, kokie vartymaisi dabar :) "raginimas"* mat (nesikeikiant) Pilna buvo tų "tikinčių mokslu" raginimų jau ir naikinti, ir "paversti gyvenimą pragaru" ir pan., o dabar "oi, čia tik raginimas" ar ten kitas numeris - "gal reikėtų visuotinės amnestijos", nurašyt visus juodus darbus. Jokiu būdu - visi tie turi užtai atsėdėt. *Raginimas - tai čia kai po butus valkidavosi kokie jehovos liudytojai ir kitokie tikėjimo žodžio atstovai ir kišdavo pro duris popieriukus. Va čia buvo raginimas. O koroninės religijos atstuvai užsiiminėjo prievarta (yra net toks terminas kaip psichologinė prievarta)
Laurynas19 2022-11-08 10:53
Nebuvo įmanoma nusiristi iki žemesnio lygio koks buvo per pandemiją, nebent tik šaudyti nesiskiepijančius, ką ir pats siūlei (tarpktiko čia švelniai neva išvardindamas visus variantus). Pilnas nacis su hitlerio ūsais ir ne kitaip. Nepataisomas. Sėkmės savo graudžiame, neapykantos ir pavydo persmelktame gyvenime.
immortallt 2022-11-08 11:32
Tu neskiri pasiūlymo, nuo opcijų išvardijimo. Galiu pasakyti tik vieną: There are two types of people in this world: 1. Those who can interpolate from incomplete data. O mano pasiūlymas dėl nesiskiepijančių ir buvo, arba skiepijiesi, arba į ligonines priimi neskiepytus, tik jei yra laisvų vietų. Nėra - nepriima. Būtų visa atsakomybė už asmeninius sprendimus tam, kuris tą sprendimą priėmė, o tai kažkodėl nesiskiepijo maža dalis populiacijos, bet uzurpavo ligonines. O tada ateina dar aiškina apie nacius runkelis. Pažįstamas irgi apie nacius rėkdamas, ligoninėje jau atsidūręs, net lašelinės neleido statyti, nes bijojo, kad paskiepys jį taip. Taip ir numirė savo pasiekęs - neskiepytas, matyt nukeliavo pas 72 nekaltas mergeles. Na nebent po mirties naciai jį paskiepijo!
Laurynas19 2022-11-08 12:20
Visi supranta, jog tiesiogiai nesakysi "Davai užmušam juos, primyn visi!". Čia psichologinis smurtas ir prasideda, kai nekaltai mėtaisi tokiais "opcijų išvardinimais" ir pats puikiai tą supranti. Tas pats ir su: "paversti jų gyvenimus pragaru" ir tt. dėl to ir sakau, kad su tavim beviltiška, neigsi iki numirimo visą tai kaip nacis. Tu nenori priimti 25metų neskiepytos moters į ligoninę todėl, kad 56metų viršsvorio turintis onkologinis ligonis nesiskiepija. Nežinau , kiek tau analogijų išvardinti, kad tu suprastum apie ką aš. dėl to ir sakau, kad beviliškas nacis esi.
immortallt 2022-11-08 13:04
Ne, man iš viso keista, kaip žmogus, kuris netiki medicina, vis tiek braunasi į medicinos įstaigą. Jei nebūtų šito disonanso, nereiktų ir mano pasiūlymo, esant lovų trūkumui nepriimti neskiepytų. Onkologinaim ligoniui skiepai, jei imunitetas sunaikintas, neturi jokios įtakos, bet tarkime. Tu neigi ribotų resursų klausimą, t.y. nori į vieną lovą sukišti tris pacientus ir ignoruoji faktą, kad turi nustatyti prioritetą. Nori situacijomis? Tas pats onkologinis pasiskiepijęs ligonis negalės patekti į ligoninę, nes 15 minučių antivakserė, viena išgarsėjusi mokytoja, užėmė paskutinę laisvą lovą, nes tvarka - kas pirmesnis sunkus pacientas, tas gudresnis. Ar kita faktiškai vykusi situacija Indijoje, kai pradėjo net deguonies balionų trūkti ir turėjo rinktis gydytojai, kas dar gaus deguonies, o ką palieka uždusti. Ir tada kai nesugebi suprasti ribotų resursų problemos įjungi emocijas ir kaltinimus, psichozes apie nacius ir pan. Tu elementarios moralinės dilemos, traukinys pervažiuoja vieną vaiką ar 9 žmones, net negalėtum pradėti diskutuoti, nes tau naciai vaidenasi. Išduosiu paslaptį, sveikatos apsaugoje nuolat renkamasi, ką gydoma, ką ne. Yra pacientų, kuriuos galima išgelbėti, bet tai sveikatos apsaugai gali kainuoti ir 50 mln. € vienam žmogui. Ir tada turime pasirinkimą, gelbėti 50 000 žmonių, kuriems reikia tų 50 mln. €, ar 1 žmogų už 50 mln. €. Jei tokie kaip tu priiminėtų sprendimą, mirtų 50 001, nes apie nacius kliedėtum. Apart ad hominem daugiau nieko neišspaudi, sataniste-pedofile? Susigalvoti nesąmonių ne tu vienas gali.
Laurynas19 2022-11-08 16:22
Žinoma, tokius kurie netiki medicina ir nori tik miške gyventi, tai gal ir neverta į ligonines įleisti, be tkodėl jis ten eina jei netiki? Bet mes kalbam apie tą ką tavo ego blokuoja ir ko tu nesugebi suvokti jau ilgą laiką.. na, nes per daug skaudu. Perdaug kitus teisei ir žeminai, taigi tiesos pripažinimas būtų lygus savižudybei. Daug medituoti teks, kad per tą perliptum. Niekaip negalėtum savo įsivaizduojamoje trapioje hierarchijoje atsidurti žemiau ativakserio. Tu jį nužmoginai, nors iš tiesų kalbame apie tvarkingą protingą žmogų kuris yra sveikas, tiki medicina, naudojasi stomatologų paslaugomis, krepiasi į daktarus sužižalojus ranką ar koją, bet nenori leistis naujos vakcinos, nes jis jaunas ir kaip parodė (ir rodė visą laiką nuo pat 2020m vasario) statistika, liga buvo pavojinga išskirtinai tik pagyvenusiems ar viršvorio turintiems ar gretutinių ligų turintiems asmenims. Faktai visada rodė ir yra žinoma, šalutinis poveikis vakcinos visada yra ir bus ir kai kuriems asmenims skiepai sukelia didesnę riziką nei naudą, ypatingai jauniems vyrams bei vaikams.. O daba kaip pfizer patvirtino, kad nedarė jokių tyrimų dėl perdavimo mažinimo, t.y visi šitie: "Jei tau nerūpi tavo givybė, bent rūpinkis kitais" , "saugok save ir kitus" buvo melas siekiant pasiekti skiepų nubrėžtą tikslą. Bet ne čia esmė vistiek ir naciui nesuprasti.. Supranti, Naciui buvo visiškai logiška neleisti važiuoti autobusu žydui. Kodėl gi ne? Jis platina ligas, yra nešvarus, bei žemesnės klasės žmogus, jei žmogus apskritai, mes ir į daugelį vietų neleidžiame šunų, ar ne? logiška.
immortallt 2022-11-08 18:13
Jei tiki medicina, tai ko neklauso mediko rekomendacijų skiepytis? Čia kaip mano močiutė, kuri skundžiasi, kad gydytojai jos negydo, tik vaistus rašo, kurių ji aišku negeria. Aš neteisiu ir nežeminu, čia jau jūsų perspektyva priimti kaip nori. Kiekvieno pasirinkimas ką tu su savimi darai. Visuomenė tik turi teisę saugotis nuo tokių individų, pvz. sergančių antibiotikams atsparia tuberkuliozes forma izoliavimas yra pilnai pagrįstas. Aš neužsiimu diskusijomis apie moralę ir teises, tai yra kintama. Kaip vienas žūlikų advokatas pasakė, teisė su teisingumu neturi nieko bendra. Taip ir sąžiningumas su morale ar teise neturi nieko bendro. Pripažįstu vieną aukščiausią "teisę", tavo laisvė baigiasi ten, kur prasideda kitų žmonių laisvė. Tu matai tik individo laisvę ir tau dzin, kad ta individo laisvė kertasi su likusių individų laisve. Tu rėki apie nacius, kai tau baksnoja į šitą apribojimą. Mano tėvas vos nenumirė nuo šitos "nepavojingos" ligos. Jokių vaistų negeria, sportuoja, maitinasi sveikai. Pažįstamas medikas reanimacinėje atsidūrė, vos išsikapstė, jau galvojo, kad laidos. Negeriantis, nerūkantis, niekuo nesergantis, maratonus bėgiojantis. Po 6 mėn. nuo ligos, jis vis dar negalėjo išeiti pasivaikščioti kilometro, nes uždusdavo. Prieš ligą mėnesį nubėgo maratoną. Tėvo draugas būdamas 63-ų numirė. Taip, turėjo šiek tiek viršsvorio, bet nieko ypatingo turint bendrą Lietuvos vyrų svorį. Ar sakai dabar visi, kas didesnio svorio nei jisai turi numirti, nes tau taip patinka? Tai kas čia nacis? Kas žmones rūšiuoja pagal jų savybes ir jų gyvybes nurašinėja? Aš tai skirstau tik pagal natūralią atranką ir sakau, kad nereikia per prievartą žmones saugoti nuo jos. Tu nejauti skirtumo nuo bullshit apie tai kaip kažkokia etninė grupė platina ligas ir fakto, kad konkretus žmogus iš tikrųjų platina ligas? Tai gal nereikia karantinuoti ir Ebolos ar kitų egzotinių ligų nešiotojus? Nu ar vat kokiu maru sergantis išlįstų, tai sakytum reikia pravežti pro mokyklas ir darželius dar jį, nuvežti į prekybos centrą? Pagal tai ką sakai satanistui pedofilui - logiška, būtų vaikų kūnų daug.
Laurynas19 2022-11-08 19:10
Buvo medikų rekomendacijų visokių. Buvo tokių kurie sakė nesiskiepyti, buvo daugybė daugybė daugybė (tūkstančiais) kurie sakė nereikia skiepyti visų. Visi buvo bandomi nutildyti. Nesidomi, tai vadinasi neegzistuoja, ane? Antivakcerių sapalionės?? Kas dėl Vitamino D? Zink'o? Kodėl niekas Lietuvoje nemokamai nedalino kaip prevencijos? arba bent per TV nerekomendavo ištisai?. Kas dėl Ivermektino? kiek tūkstančių gytytojų jį rekomendavo? O kaip jis buvo nupieštas? CNN buvo pažeminti Joe Rogano podcasate, nes melavo. Dar pasakyk šito nežiūrėjai , nematei? Nors nenustebčiau, jog ignoruoji tokią info nes vėl tai būtų lygu tavo ego savižudybei.. Kas dėl viršsvorio? kur aš sakiau kad jie turi mirti ir nesiskiepyti? Visi galėjo skiepytis kas norėjo. Tu vėl tą patį su savo vyresniais žmonėm ir ligom... O į moralę visada reikia žiūrėti, nesvarbu kad yra žulikų bei jų advokatų.
bahuriux 2022-11-08 20:11
Tik idiotai galėjo agituoti ir versti skiepytis iki 20 metų amžiaus, net iki 40 nebuvo jokios prasmės, kai statistikos skaičiai jau buvo visiškai aiškūs kokioms amžiaus grupėms reikia skiepų. Ant pfizer lapelio instrukcijoj kaip naudoti buvo aiškiai parašyta negalima iki 15 metų, bet ne kur tau, aGzpertai valdžioj ir čia žinojo geriau. Beja vertė per prievartą darbe, iš pradžių užteko tikrintis, paskui priiviso visokio plauko nacių, su iq žemesniu nei 70 kurie nesugeba įvertinti kelių eilučių skaičių kurie vertė arba grasino atleisti iš darbo. Aš nesiskiepyjau, natūraliai persirgau, vidutiniškai, bet kurkas lengviau nei eilinis gripas buvo, gavau gyvulių pasą, kad turėčiau ką parodyti piemenims, o po to pavasrį baigėsi viena durnystė bet prasidėjo kita.
Hmz 2022-11-09 09:11
HardAxe 2022-11-09 09:43
Nesiveliant į diskusiją, klausimas į straipsnelio temą: jei užsikrečia ir vakcinuoti ir nevakcinuoti, kodėl būtent nevakcinuoti veisia virusą?
menten 2022-11-09 10:08
O kam ta chemija, biologija? Protingiems žmonės mokslų nereikia, o sąmokslo teorijas galima suprasti ir be to. Mąstymo ir žinių reikia kuriant kažką konstruktyvaus, pvz. kad ir tuos pačius vaistus nuo Covid, o piktintis ant sofos, kad "televizija nereklamuoja zinko, kuris gydo nuo COVID", šito nereikia.
Hmz 2022-11-09 10:33
Na, būkim biedni, bet teisingi - jau nebe Paulingo laikai, vitaminą C + cinką kolega gyrė ne kaip gydymo, o profilaktikos priemonę. Bet klausimas paprastas - ar tikrai tokia profilaktikos priemonė duoda naudos tiems, kuriems vitamino C ir taip netrūksta?
Laurynas19 2022-11-09 10:50
Yra. Bet tau jie bus šundaktarių įrodymai. Zinc angliškai, todėl taip ir parašiau. Buvo mintis pataisyti, bet palikau. Mėgaukis, tik taip gali pasijausti protingesnis bei teisingesnis.
Laurynas19 2022-11-09 11:04
Tai dar reikia duomenų kiek iš tų 4,2 turėjo viršsvorio ar kitų ligų ? Bei kokia tikimybė Miokardito pasiskiepijusiems berniukams? Skiepijam visus vaikus, nors tikimybė neatsidurti reanimacijoje yra 99,996% . Šaunu. Jūs aišku žiūrit kad skirtumas yra 4 kartai tarp skiepytų bei neskiepytų ir jaučiatės geriau savo priimtu sprendimu. Gerai, kiek supratau, kai kažkas vėl panašaus vyks, jūs vėl kišit adatą man ir mano vaikams į veidą šaukdami "Hail Hitler". okay.
Laurynas19 2022-11-09 11:13
Vitaminą D, ne C. Pasižiūrėk info iš Dr. John Campbell. Didžiojoje Britanijoje dalino vitaminą D. Jis ir kažkuriuo metu piktinosi, kad ne visose vietovėse jis buvo prieinamas namokamai. Taip pat apie Ivermektiną daug info iš jo galima sužinoti.
menten 2022-11-09 13:04
O Tu gali parašyti bent vieną komentarą nekeldamas dramų? Jau supratome, kad visi Tau prieštaraujantys yra naciai, bet gal galima kalbėti apie mediciną, nekuriant meksikietiško serialo atmosferos?