Sąmokslo teorijų mėgėjai dažniau serga COVID-19?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2021-10-30 23:06
nebuvo jokio ilgo kelio iki 99%. ji pasieke momentaliai, kai atskyre moksla nuo religijos ir kitu "buhalteriu". prieinamumas prie mokslo tik buvo ribojamas, kol tapo visuotinis. dabar problema tik svietime. nesuformuoja mastymo igudziu. ir viskas. naudotis tai 99% gali kas tik nori, is esmes nemokamai. ks liecia vaiku isgyvenamuma. o ta "problema" kur tu iskelei, ir dar su "filmu" yra dirbtine. ji "tradiciju" propagandos pasekme. as matau tu nesupranti net, kai pabandziau paaiskint ne zmones isvaziavo. juos isstume ekonomiskai, "elitas" del savo interesu. kai mes galetume isstumt butent sita mazuma is kedziu ir padaryt normalia daugumos geroves visuomene. kokia yra vakaruose. pradziai reiktu konservus sudorot, nes siti agresyviausia organizuota gauja pries lietuviu tauta. o paskui visus likusius - issirenkant i agresyviausiai nusiteikusius "valdyt". paskui teliktu tik issisokelius principas labai paprastas - nesimetyt. balsuot PRIES agresyviausius. nesvarbu uz ka net. pasyviosios visuomenes formavimo strategija. rinkimuose reikia ne "rinktis". reikia "atsidekot" uz rezultatus. griztamasis rysys. ir busim geriausiai gyvenanciu saliu top 10 pasaulio mastu skaiciai tik rodikliai situacijos. siaip pamastymui... --------- nesamone. gerai organizuotoje vakaru valstybeje nera segregacijos - tipo "paprasti zmones". tokia savoka vartoja tipiniai konservu rinkejai. kai tuo tarpu vakaru valstybeje gali rinktis gyveniumo buda is pasiulos. eini "supaparastintu" keliu - gyveni is pasalpu, socialinio lygmens ir pan. arba plesaisi ir sieki rezultato. Lietuvoje to nera. cia yra elitas ir propaganda - kad valkatos, beturciai, bedarbiai trukdo "paprastiems-normaliems-tradiciniams"... ir tu ja panasu persisemes...
tomas_vaitkevicius 2021-10-30 23:28
Paprasti žmonės yra tie, kurie gyvena įprastą gyvenimą, sprendžia kasdienius darbinius ir buitinius klausimus, rūpinasi artimųjų gerove ir priima situaciją tokią kokia yra suvokdami, kad pokyčiams reikia laiko ir kantrybės. Galbūt mes šiek tiek skubiname save ir kitus, nes praradome tą jausmą kiek laiko trunka procesai, pavyzdžiui kiek užtrunka sukurti naują automobilį, padaryti sulenkiamą telefono ekraną, arba kaip sukuriamos vakcinos.
tomas_vaitkevicius 2021-10-31 00:08
Jeigu pavyzdžiui pažiūrėsime į Angliją, tai ten bent 20 metų plaukė milijonai žmonių iš įvairių šalių, - pakistaniečiai, indai, kaukaziečiai, afrikiečiai. Beveik visi jie dirbo paprasčiausius darbus, tačiau ekonomiškai stiprioje valstybėje buvo ir pavalgę ir apgyvendinti. Lietuvoje panaši situacija buvo prieš kokių 50 metų kai vystėsi pramonė. Dabar Anglijai atsiskyrus nuo Europos matome, kad kai kurie žmonės grįžta iš ten į niekur. Lietuvoje irgi panaši situacija buvo, dalis žmonių 90'ais užsidarius sienoms ir gamykloms liko be darbo, o kai kurie ir be namų. Jeigu pavyzdžiui paimsime Prancūziją, tai ji kultūriškai labai uždara, visus filmus dubliuoja į prancūzų kalbą, angliškai ten susišnekėti galima tik viešbučiuose. Ispanija šneka tik ispaniškai. Galbūt tik Italija kiek atviresnė, nes ten atvyksta daug pabėgėlių iš Rytų ir iš Afrikos.
AAA000 2021-10-31 00:58
anglija ir prancuzija ten is koloniju plaukia. nes kalba kolonijos angliskai ir prancuziskai. ten ne uzdaros kulturos, o jie turi kolonijini pavelda. vel tu savo segregacija platini ka tu rinksiesi i Lietuva? rusa kuris nesnekes niekada lietuviskai, nes dar pilna suprantanciu rusiskai - ar koki irakieti, kuris ismoko pats lietuviskai ir atvaziuoja jau mokedamas kalbet? lietuvis tada ziures kulturiskai, ims greiciausiai rusa. o irakietis jam ten koks nors "islamistas" per didelis, nors ten galbut medicinos specialistas net atvaziavo... o ten i prancuzija atvaziuoja negras laisvai snekatis prancuziskai. ir atvaziuoja lietuvis, kuris moka tik vergaut, bet nurodymu prancuziskai net nesupranta... nu tai pracuzas pastato negra vadovaut lietuviams. o tu to prancuzo net nemates, aiskini kazka apie kulturos uzdaruma, nes negras tave agresiniu santykiavimu vaiko...
tomas_vaitkevicius 2021-10-31 01:27
Anglija uždarė sieną, dabar dirbti priima tik su su diplomais. Pabandykite kur nors po Prancūziją pavažinėti ir nemokėdamas prancūzų kalbos paieškoti draugų. Lietuvoje ir lenkų ir rusų tautybės žmonės išmoko ir lietuviškai, ypač tie kurie gimė po 90'ųjų. Manau, Lietuvoje vienareikšmiškai dėmesys turi būti skiriamas vakarų kultūroms, tame tarpe ir prancūzų, atvykėliai iš Rytų bet kuriuo atveju šios šalies žmonėms yra sunkiai pakeliama našta. O žmonių iš Afrikos kažkiek gyvena Lietuvoje, bet jiems adaptuotis kultūriškai irgi sunkiai sekasi.
AAA000 2021-10-31 09:00
tau uzdare. o indusam ir kitiems is buvusiu koloniju - ne. apie prancuzus nezinau tiksliai - bet ten jie su visokiais marokais ir alzyrais bendradarbiauja tai tikrai glaudziai. ypac saugume. finansiskai padeda. ir karine jega. antrarusis visur nesusikalbantis. o ne "kulturinis". nejuokink apie adaptacijas. tie afrikiniai ir azijiniai pirmas dalykas ka ismoksta, tai butent prasinet visokiu teisiu lietuviu kalba - nes adekvaciai reaguoja i situacija. taip pat uzstato vaika kokiai vietinei. o rusai nesiintegruoja, kuria anklavus ir diasporas. vietinem neistumineja - iesko "kulturiskesniu" savu pateliu. teks laukt kol ismirs nenorintys integruotis i visuomene. paziurek kokios problemos Latvijoje, kur ju mazdaug ketvirtadalis. cia yra asmeninis pasirinkimas. pats zmogus sprendzia - integruotis jam ar ne. o tau propagandos pripusta, kad kazkurie "geresni" yra tik kazkoks zmogus. ir yra ka jis sugeba. jei jis sugeba susisneket su vietiniais - jam privalumas. o jei vietinis kazka pradeda aiskint apie "kulturas" - net nemates ir nesutikes asmeniskai - jis tiesiog rasistas kazkoks. paerzint galima - bet jei tu susisneki - sitas yra jau integruotas kulturiskai. FAKTAS. o jei tu sneki su kokiu negru lietuviskai ir kazka galvoji kad kazkokie sakykim kazachatano vezejai yra geresni ir ju reikia atsivezt pamainymui su tuo negru - tai tu tiesiog rasistas.
bmk1245 2021-10-31 09:47
? Jau teko matyt negriuką šiukšlių konteinerių tuštinimo srityje, moterų - nei vienos. Legal note: tai nėra ataka prieš Jumis.
tomas_vaitkevicius 2021-10-31 10:09
Aš vistiek manau, kad nereikia labai lįsti prie vaikų kas susiję su lytiškumu. Nuo 13 metų amžiaus įstatymiškai asmuo jau pats atsako už savo sprendimus. O nėštumo atveju Lietuvoje pilna organizacijų pasiruošusių patarti ar suteikti paramą. Abortą iki 12 savaičių juk galima bet kada padaryti. Čia paskutinis žiaurus darbas, ypač jeigu kūdikis gimtų sveikas.
tomas_vaitkevicius 2021-10-31 10:23
Olimpinės žaidynės tol gerai, kol nereikia per pandemiją tūkstančiais dūstančių gaivinti reanimacijose, kur aplink juos su vaistų ir tamponų padėklais bėgioja sesutės. Tai kas, kad 0,02 procentai populiacijos iki uždusimo profesionaliai sportuoja, jeigu likę 99,97 procento po darbo tik žiūri į televizorių? Moteris sportininkė jėgos rungtyse aplenks bet kurį net ir kariuomenėje tarnavusį eilinį vyruką. Gerai kad vyksta tos varžybos, bet dar geriau ir patiems sportuoti, palaikyti formą, juk ir moterims ir vyrams patinka lieknesnės moterys.
bmk1245 2021-10-31 10:40
12 savaičių berods kada širdis pradeda plakt. Įdomu, kiek iš forumiečių net nematytų saulės šviesos, jei būtų įvesti "liberalūs" aborto įstatymai. Išsiurbt smegenis kūdikiui yra OK "mano kūnas, ką noriu tą ir darau", bet kai tokius pačius naujagimius išmeta šiukšlių konteinerin - nusikaltimas.
tomas_vaitkevicius 2021-10-31 11:01
Moterys šiaip jau nelabai linkusios pradėti vaiką, jeigu nebus kur jo augina. Kai kurios juk ir per prievartą pastoja. Gal moteris nenorėdama žaloti savo kūno abortu tiesiog vaiką pagimdo ir palieka. O galbūt iki paskutinės akimirkos tikisi, kad vaiko tėvas apsigalvos ir pripažins kad vaikas yra jo.
bmk1245 2021-10-31 11:24
Heh, musliai dauginasi iki resursų išsekimo, po to kaltina klimato kaitą.
tomas_vaitkevicius 2021-10-31 14:38
Musulmonų yra tradicinės visuomenės, todėl daug dėmesio skiriama lytiškumui, o šiltas klimatas suteikia galimybę nuimti po keletą derlių per metus ir išmaitinti didelį kiekį žmonių. Problemos su musulmonais prasideda kai jie gauna modernias technologijas, tačiau gyvenimą organizuoja senovinių tradicijų principu, kur sudarytos idealios sąlygos susilaukti vaikų.
tomas_vaitkevicius 2021-10-31 23:45
Šnekėti apie juodaodžius kalbančius lietuviškai dar anksti - tokių yra mažai. Pirmiausia reikia susidraugauti su žmonėmis, leisti jiems apsiprasti. O žmonėms iš Kazachstano turbūt trūksta tik pinigų, jie draugų čia Europoje neieško. Nors mano supratimu jiems mokslo ir technikos ir verslininkystės knygas reikia iš Lietuvos į Kazachstaną vežti, o ne automobilius varinėti. Tegu mokosi vaikai kaip elektromobilį sukonstruoti arba kaip veikia dirbtinis intelektas, tegu įkūrinėja startuolius.
bmk1245 2021-11-01 00:24
immortallt 2021-11-01 00:53
Kas čia per susirinkimas vatos ir šovinistų? Nieko daugiau neliko technologijos.lt tik dugną susirinkti? Nei mokslu, nei technologijomis, nei elementarios pagarbos kitiems nėra.
tomas_vaitkevicius 2021-11-01 11:11
tomas_vaitkevicius 2021-11-01 12:36
AAA000 2021-11-01 13:07
nesutinku. pas mus gyvenimo salygos, tame tarpe ir klimatas lemia kulturinius ipatumus. ten mokyklose vyrauja indivualumo konkurencija. kas isvartoma kaip patycios, kai vertina "specialistai" is siltesniu krastu. arba saltesniu - bet per kita prizme. kad saudosi amerikoje daugiau - ten labiau del ginklu prieinamumo. as manau saudytusi cia daugiau - jei ju salygas duot. daba pas mus tiesiog kariasi ir peiliais badosi. cia naturalu. evoliuciniai naturalus procesai. labiausiai mum kenkia kiti suvarzymai - ypac religiniai/seimyniniai(alimentu sustemos pvz) visokie ir valdzios neadekvatus vogimas is visuomenes. nes mes ta per mazai toleruojam - per daug visi individualistai. cia problema is kito galo taip sakant - musu stipriosios puses kenkia kaip visuomenei, nes per daug toleruojam. nes mums tai pakeliama. cia is esmes irgi gal net klimatine problema. spieciasi i tolydesne visuomene tautos kur arba labai gerai gyvena - keli derliai ir pan (tada individu kenkimo visuomenei pagrindu vienijasi). arba kur labai siaureje - kur visko truksta (tada bendradarbiavimo pagrindu vienijasi). o mes per viduri ir strategija - kas labiausiai prisivogs maksimaliai - tas kieciausias. ta prasme universalumas mum trukdo vienytis kaip tautai, bet labai gerina integracijas pas kitus (ka prarast irgi kvaila). bet as manau jei pakelt svietima - sita galima issprest. sita mes buvom "atrade" ir prie baudziavos, ir pokariu, ir net prie sovietu. bet su konservais cia tikrai tautai nepakeliui - jie svietima zlugdo is esmes ir kerta per isgyvenamumo pagrindus. cia jau nemanau kad galima toleruot - kaip daro nemazai sitam forume jus ignoruojat situacija. turim milijona emigracijoje ir didziausia pandemini mirstamuma, ir sudiniausia vidutine gyvenimo trukme... o ikiso jum "rusai puola" ir GP su "antivakseriai puola" uz kelias kapeikas... plius kruvos kitu nesamoniu kitose srityse (energetikoje, svietime, ekologijoje.. etc), kur net vardint jau atsibosta... tai kas cia is tikro kvailiai? galit toliau pult tuos antivakserius - man negaila... bet jus niekuo uz juos ne geresni. is esmes... cia valdzios zaidziama jusu individualumu ir tiek...
Evil Goku 2021-11-01 14:01
Crowderis man šiek tiek primena Trumpą. Išsirinko pačia kvailiausią grupę žmonių, iš kurios gali gauti naudos ir vedžiodamas už nosies jos, melžią kiek gali. Nenustebčiau, jei jis mokėtų tiems savo "pašnekovams". Bet užtat auką tai jis moka vaidinti labai gerai.