Nuo pirmadienio medicininių kaukių nepakanka: kokių respiratorių reikia?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

EEE 2022-01-18 15:01
Kas čia per kvakseriai atsibudo - webus ir niemand? Jums menkystėlėms tik ir beliko neigiamai pareitinguoti nes rišliai ką nors parašyti galimybės lygios 0+0
Laurynas19 2022-01-18 15:22
Ne taip išsireiškiau. Proto reikia tik tiek, kad tiksliai galėtum atkartoti ką pasakė pvz. premjerė Šimonytė. Taip pat būtina įsiminti statistikas skelbiamas PSO bei google. Kai puikiai atsimeni kas buvo pasakyta, tada pastebi visus antivakserius kurie šneka ne oficialiai pateiktą informaciją, bei gali jiems paaiškinti ir nukreipti juos tinkama linkme taip užkirsdamas kelią dezinformacijai kuri netiesiogiai žudo !
bahuriux 2022-01-18 15:48
Netiesiogiai nužudyta yra daug daugiau nei tą padarė korona visi laurai priskiriami Verygai ir Dulkiui, na dar visokie Fauci ir PIŠ neantraeilės personos šitame genocide, dėl ligoninių "uždarymo" ir sveikatos paslaugų neteikimo. Ir aš nejuokauju, o laukiu perteklinių mirčių statistikos minus koronos aukos, dėja dar nėra statistikos net už 2020 metus. Jei radot tokią ir už 2021 metus pateikit nuoruodas. Prie to pačio skiepų mirtingumas nėra nulinis, palei USA raportus 1:67000 skiepyjimas kiekviena mRNR doze pasibaigė mirtimi ir čia tik tos mirtys kurios oficialiai pripažintos, dar neaišku kiek mirčių kurių nėjo tiesiogiai surišti su vakcina dėl visokių kitų ligų paūmėjimų. Taip tai daug mažiau nei koronos aukų ir skiepų nauda yra tik teisiškai skiepai yra eksperimentiniai. Beto yra minimali amžiaus grupė kai skiepai yra mirtinesnis už pačią koroną gal iki kokių 30 metų yra daug pavojingiau skiepytis nei persirgti korona. Jau nekalbu apie eksperimentų darymą ant vaikų tai išvis genocidas, kitaip sąkant.
Dannas3 2022-01-18 15:56
Ateinu i komentarus. Jų nė neskaitus, pamatęs tuos pačius verksnius, tik nusijuokiu dėl eilinio jų sutrigerinimo
Laurynas19 2022-01-18 16:04
Nes tu neprotingas. Šaunuolis
Laurynas19 2022-01-18 16:10
Šito tu bei kiti antivakceriai niekada negalės įrodyti. Kiek aš skaičiau ir žiūrėjau TV, tai aiškiai pasakyta, kad vakcina yra saugi ir efektyvi. Mirtys tik nuo Covid-19 nuo vakcinų mirties atvejų kaip ir neužfiksuota. Gal ir yra sutapimų kai numiršta vienos dienos bėgyje, bet tai tik sutapimas. Akivaizdu...
Laurynas19 2022-01-18 16:15
Koks efektyvumas tavo amžiaus grupėje?
zaliaakis 2022-01-18 17:01
Tikėti ką sako TV ar valdžia, nėra blogai... Bet pažiūrėk į istoriją. Jei visi viskuo aklai tikėtų. Gal dar ir dabar raganas ant laužo degintume. Tarybų sąjungoje gyventume. Pavyzdžiu daug. Tik reikia matyti. Bet kiekvienas renkasi kas jam geriau. O nuomonių dauguma tik tiesa išsiaiškina...
pvilkas 2022-01-18 17:02
Baxuriux, Zaliaakis, nesinervuokit, man atrodo Laurynas19 gerai trolina, nes per dažnai naudoja frazę "pažiūrėk TV"
Pumper 2022-01-18 17:07
O tu mokslu abejoji pats tyrimus atlikdamas, ar žiūrėdamas visokių durnių video YT ir FB, kurie irgi patys jokių tyrimų neatlieka ir turinį iš subinės traukia?
zaliaakis 2022-01-18 17:16
Aš tai nesinervuoju . Susiraskite Europos vaistų agentūros puslapi. Ten viską rasite. Ir efektyvumus ir ttt. O jei jų dar nėra. Tai reiškia ir nėra. O nėra, nes dar neištirta ir trūksta informacijos. O tada suprasite kaip gudriai valdžia ir TV meluoja. Tiksliau tiesos nesako
karoly 2022-01-18 17:35
tu kalbi apie toki skaiciavimai kur koja suluzo, bet tikrina su vos veikianciu testu, kuris net sergant sloga gali parodyti covida? taip pat kad tikrina daugiau negu 28x, (visus 35) kur pats Fauci didysis mok$las pasakes virs 30x nera prasmes.. arba apie tokia statistika kuri nepriklausomu zurnalistu pakalba lenda yviesuma, visu mirciu nuo covido yra ~3% ? ir tik dbr jau sako kad "mire su covidu", bet 2 metus grojo kad "mire nuo covido" ir ten kazkox sedi paskui debiliukas prie televizijos ir galvoja vapsie vejus, nes tik tiek yra mates ir dar jam pasakyta maziau galvot
EEE 2022-01-18 17:41
...va va ir dar vienas nevykėlis "sub", o gal botas.... Dar pakartosiu niemand, webbus, sub.. yra ir dar keletas mažvaikišlo mąstymo personų, matyt vaikystės psichologinių traumų pasekmės, kad taip mažvaikiškai čia elgiasi? Štai jums ir vakseriu aukštas IQ ir visa kita...0 visiškas 0 Pvz. kiek taip jūsų vadinamų antivakserių čia pasisakė ar nors vienas neigimai reitingavo Lauryną19, nors pats prisipažino, kad net mąstyti bijo??? Nusišneka tai nusišneka, tai jo nuomonė kitos jis neturi, nuoširdžiai tiki kuo kalba tai negi reitinguosi neigiamai... O jūs išvardinti čia už pinigus taip elgiatės ar iš savo menkumo, kai gyvenime susireikšminti belieka vienintelis būdas kito nuomonę, kurios nesugebate paneigti reitinguoti neigiamai???
EEE 2022-01-18 17:50
Sugebėtum pasiginčyti su STI, R.Jankūnu?
karoly 2022-01-18 18:03
+ vaistai senai yra, tik jie yra pigus, BET didziosios vaistu kompanijos neturim jiem patentu, o dbr isleidi 6.5bil ant medijos reklamos, zmones sedi ziuri y tas dezutes mato "Zinias"(sarkazmas) su nupirktais straipsniais, o dar korumpuoti zmones valdzioje.. = milziniskas pelnas (~50bil)
kestutisz 2022-01-18 18:13
Aš pradžiai norėčiau pats perskaičiuoti savo išgyvenimo tikimybę*. Ir nesuprantu kodėl to negaliu padaryti, kodėl toks aplinkui "karas", o nėra atvirų duomenų kur būtų suvesti visi tyrimai kada kiek (pgr, antikūniai), kada ligoninė, mirtis jei jau ir taip baigėsi. O kai nėra net tokių duomenų tai ir jokie oficioziniai tyrimai nekelia jokio pasitikėjimo. Dar Kašpirovskio per tv įkrauto vandens trilitriakas atrodo solidžiau - įkrovėjas bent laikėsi vienos liinjos. *pvz - teko kur matyt koks mirtingumas "sergant" antrą+ kartą, iki 50 grupėje? o iki 20?
Laurynas19 2022-01-18 22:14
Faucis yra vyriausias JAV prezidento medicinos patarėjas, yra prisiekęs sakyti tiesą. Kaip tu gali juo nepasitikėti. Man jis netgi labai patikimas atrodo. Kas dėl JAV prezidento J. Biden tai jis yra visų laikų populiariausias prezidentas ir jis tikrai gaudosi, tau iki jo dar toli toli gražu.... aš net užsirašiau jo vieną gerą citatą iš vieno trumpo video. Paklausyk: https://youtube.com/shorts/-iv6qXqJTZQ?feature=share Kas dėl farmacijų. Tai gal jie ir yra nusikaltę, bet praeitis neapsprendžia dabarties. Čia kaip sakyti jog Kazino ruletėje iškritus penkis kart raudonai spalvai, sekantis būtinai vėl bus raudonas.. nėra pas jus logikos antivakcerius visai.
karoly 2022-01-18 23:03
o cia geras, bet turbut ne per Nupirkta televizija tai reiskias klaidinga informacija ??? "cia ir kazkokia disinformacija, televizija nko panasaus nerodo" -troliai
Bruonius 2022-01-19 01:02
Laurynas19 gerai trolini Primeni mane jaunystėj! O kas liečia visą kovidinę absurdo komediją, lieka kaip ir visa aplink: tikėjimas ir žinojimas.
sub 2022-01-19 08:22
Ojoj koks jautruolis pasitaikė. Taip blyn, prie ko čia vaikystė, jeigu tik minusą uždėjau. Būtinai reikia priminti kokia skaudi ir traumuota vaikystė buvo? Tu džiaukis, kad turėjai stogą, maisto ir gerą tėvą, deja ne visiems taip pasiseka. Tai kas dabar maižvaikis? Jeigu tokia reitingavimo sistema yra šitam puslapyje, tai tuo ir naudojuos, jei manau kad ta nuomonė, po kuria padėjau minusą, nėra paremta faktais, o yra išgalvota ar copy paste iš feisbuko konspiracinių puslapių. Ir prie ko IQ, kad minusiuką padėjau????? Rimtai? Tai gal kaip tik parodo, kad IQ aukštesnis, nes po tiek išdiskutuotų temų apie tą patį, nesiruošiau veltis į dar vieną temą apie tą patį, tai tik sureitingavau minusais. Ką paneigti, kad ta nuomonė klaidinga, kaip ir pats klaidingai suvoki kartais dalykus. Nesu aš vax ar antivax. Tiesiog yra faktas, vakcinos padeda nemirti nuo covid. Dėl šito beveik visi sutinka. Visi kita, konservų politiką, pfizerio kraunamiesi turtai, vakcinų šalutiniai poveikiai ir naudingumas yra bullshit, apie ką diskutuojant pastoviai nukrypstama nuo esmės, kad vakcinos gelbsti gyvybes nuo covid. P.S. Laurynas19 trololo, už tai iš jūsų ir negavo minusų.