Nemokami tiesioginiai video seminarai. Investuoju į save!  (2)

Taip vadinasi Justino Iliseviciaus ir Vytauto Matuzo sukurta sparčiai auganti grupė socialiniame tinkle Facebook. Vaikinai su internetiniais projektais dirba jau daugiau nei 8 metus ir Lietuvos rinkai siūlo dar vieną naują projektą per 2 paskutinius metus (pirmasis - nemokamossvetaines.lt).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Webinarai arba tiesioginiai video seminarai - nauja, įdomi, šiuolaikiška ir neišsemta mokymosi priemonė, kuri ypač populiari JAV. Web seminaras, tai internete vykstantis tiesioginis seminaras ar konferencija, kai tam tikrą valandą visi interneto vartotojai gali per specialiai sukurtą nuorodą realiu laiku matyti ir girdėti lektorių. Pats seminaras vartotojams yra nemokamas, o lektorius dėstyti gali tiesiog būdamas namuose prie savo kompiuterio. Klausytojams taip pat niekur nereikia vykti, užtenka turėti kompiuterį ir internetą. Tauposi du svarbiausi dalykai: laikas ir pinigai. Tai unikalus ir pirmas projektas Lietuvoje, kai visi savo sričių specialistai, mokytai, lektoriai, guru gali tiesiogiai skaityti pranešmus lietuvių kalba interneto vartotojams.

Pirmasis webseminarai.lt organizuojamas webinaras įvyko kovo 9 d. su lektoriumi Vytautu Gaidamavičiumi, tema "Neklausyk mokytojų ir guru". Paskaita vyko 1 valandą, vakare nuo 20 val. ir jį stebėjo mažiausiai 300 vartotojų, o iš viso seminarą bent kažkiek laiko stebėjo net 3000. Dalyvių atsiliepimai puikūs, keletas iš jų: "tikrai buvo saunu,yra ka paklausyti,daugiau tokiu seminaru !!! - Asta; "Tikrai patiko ,daugiau tokių seminarų" - Arnoldas. "tikrai naudingiau nei sedeti prie televizoriaus ar zaidimu :)" - Dalius. Svetainės lankytojai aktyviai reiškia norą surengti daugiau įvairių seminarų ir kuo dažniau.

Webinaro metu klausytojai tiesiogiai uždavinėjo klausimus dėstoma tema. Tai yra ypač svarbu, nes lektorius tokiu būdu gauna atgalinį ryšį su auditorija ir seminaras tampa dar efektyvesnis abiejoms pusėms. Kas dar įdomiau, uždavus klausimą, į jį atsako nebūtinai lektorius, kitas dalyvis. Taip, šalia tiesioginio seminaro vyksta ir klausytojų diskusija, žmonės suranda bendraminčius ir greitai randa atsakymus.

Projektas tik įsibėgėja, ateityje planuojami ir kelių lektorių seminarai - dialogai, ir ilgesni kelių dienų mokymai. Svarbiausia, kad žmonėms to reikia, nori tobulėti ir tapti dar geresniais nei buvo vakar. Apie įvyksiančius webinarus pranešime svetainėje www.webseminarai.lt arba http://www.facebook.com/group.php?gid=298719097092

Artimiausi web seminarai

"Koks tavo svajoniu darbas?" - Gintarė Pliuskutė, kovo 23

"Koučingas - žvilgsnis iš vidaus" - Oleg Kovrikov, kovo 30

"Sėkmės kūrimo priežastys" - Vytautas Gaidamavičius ir Oleg Kovrikov, balandžio 6

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: