Sparčiam darbui su skaidrėmis - „Canon CanoScan 9000F“ skaitytuvas  (0)

Bendrovė „Canon“ pristatė naują nuotraukų ir dokumentų skaitytuvą „CanoScan 9000F“, skirtą fotografams, ieškantiems universalaus ir našaus įrenginio, galinčio nuskaityti ne tik spaudinius, bet ir skaidres.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rinkoje skaitytuvą „Canon CanoScan 8800F“ keičiantis „CanoScan 9000F“ pasižymi įvairiomis naujomis darbo našumą didinančiomis funkcijomis. Kokybė pagerinta integravus 9 600 x 9 600 taškų kvadratiniame colyje raiškos CCD tipo jutiklį, užtikrinantį neprilygstamus rezultatus ir įspūdingą detalumą. 48 bitų spalvinis gylis leidža išskirtinai tiksliai perteikti spalvas, todėl vaizdus galima didinti ir spausdinti didele raiška.

Naujasis juostelių adapteris praleidžia dar daugiau šviesos ir užtikrina didesnę spartą: vienas 35 mm negatyvo kadras nuskaitomas per apytiksliai 18 sekundžių (1 200 DPI raiška).

Paprastas funkcijų valdymas

Įrenginyje išsaugotos daugelis geriausių „Canon CanoScan 8800F“ savybių, įskaitant skaidrių rėmeliuose ir vidutinio dydžio pozityvų bei negatyvų nuskaitymo funkcijas. Be to, liko nulinės trukmės įšilimo funkcija, galimybė automatiškai nuskaityti į kompiuterį, siųsti el. paštu, kopijuoti, kurti PDF dokumentus, ir visa tai – vienu mygtuko spustelėjimu. „CanoScan 9000F“ turi ir tikslią optinio ženklų atpažinimo (OCR) funkciją, kuri išspausdintą tekstą paverčia redaguotinu elektroniniu dokumentu.

Naudojantis septyniais EZ nuskaitymo mygtukais galima paprastai valdyti skaitytuvą vienu spustelėjimu, be to, „CanoScan 9000F“ turi naują automatinio nuskaitymo mygtuką, leidžiantį automatiškai atpažinti skenuojamo objekto tipą, todėl vaizdas nuskaitomas ir įrašomas pagal tinkamas nuostatas. Taip pat pridedamas visiškai integruotas maitinimo adapteris, taigi kompatišką stalinį skaitytuvą patogu pernešti į kitą vietą.

Klaidų taisymas

Skaitytuve įdiegta unikali „Canon“ 3-io lygio skaidrių automatinio retušavimo ir tobulinimo (FARE) technologija, kuri, naudodama infraraudonuosius spindulius, juostelės paviršiuje ieškančius fizinių defektų, pašalina dulkes ir atkuria pirminį subraižyto paviršiaus vaizdą.

„Canon“ skaitytuvas taip pat pasižymi funkcijomis „Auto Photo Fix II“ ir „Auto Document Fix“, kurios naudotojui leidžia maksimaliai kontroliuoti galutinių vaizdų kokybę. „Auto Photo Fix II“ pataiso įprastus defektus, pavyzdžiui, neryškius veidus, blyškią odos spalvą, per mažai ar per daug įsotintus vaizdus, taip pat ši funkcija gali nuotraukoje atpažinti aplinkos tipą. „Auto Document Fix“, automatiškai atlikdama pažangią vaizdo analizę ir tam tikrose srityse koreguodama duomenis, užtikrina gerą nuskaitomų atvaizdų kokybę.

Efektyvus pirmaujantis rinkoje programinės įrangos paketas su „SilverFast SE“, „Adobe PhotoShop Elements“ ir „ArcSoft PhotoStudio“ įrankiais užtikrina neįtikėtiną funkcionalumą ir našumą, o „MP Navigator EX“ leidžia paprastai valdyti skaitytuvą ir atlikti sudėtingas operacijas.

Pagrindinės „CanoScan 9000F“ savybės

•    Kokybė – 9 600 x 9 600 taškų kvadratiniame colyje. 48 bitų spalvinis gylis;

•    Nuotraukų ir dokumentų (A4) nuskaitymo sparta – per 7 sekundes 300 DPI raiška, nulinė išilimo trukmė;

•    Skaidrių (35 mm negatyvas) nuskaitymo sparta – per apytiksliai 18 sekundžių 1200 DPI raiška;

•    Suderinamumas su įvairių tipų skaidrėmis: 12 x 35 mm juostelės adapteris, 4 x 35 mm skaidrių rėmeliuose nuskaitymas, 120 formatas (maks. 6 x 22 cm);

•    Funkcijos: automatinis nuskaitymas į kompiuterį, siuntimas el. paštu, kopijavimas ir PDF failo sukūrimas;

•    Automatinis vaizdo koregavimas: FARE (automatinis dulkių ir įbrėžimų šalinimas), pažeistų originalų koregavimas;

•    Sparti prieiga naudojantis septyniais EZ mygtukais;

•    Paprasta naudoti dėl funkcijų „Auto Photo Fix II“ ir „Auto Document Fix“ ;

•    Programinė įranga: „SilverFast SE“, „Adobe Photoshop Elements“, „MP Navigator EX“, „ArcSoft PhotoStudio“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: