„Epson” sukūrė itin ekonomiškus spausdintuvus biurui  (0)

Spausdinimo technologijas kurianti bendrovė „Epson“ pristatė du naujos klasės spalvotus spausdintuvus biurui „B-310N” ir „B-510DN”. Jie išsiskiria ypač mažomis veiklos sąnaudomis ir aukšta spausdinimo kokybe. Naudojant naujuosius „Epson” modelius, spalvoto spausdinimo sąnaudos sumažėja daugiau nei 4 kartus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujieji „B-310N” ir „B-510DN” įrenginiai spausdinimo kokybe visiškai nenusileidžia lazeriniams spausdintuvams. „Epson” spausdintuvuose naudojamas pigmentinis rašalas „Epson DURABrite™ Ultra“ užtikrina aukštą spausdinimo kokybę: atspausdintas dokumentas neišsitepa palietus, užpylus vandens ar atspausdintą tekstą žymint spalvotu žymekliu. Skirtingai nuo lazerinių spausdintuvų, naujieji „Epson“ modeliai itin kokybiškai spausdina ant fotopopieriaus ar kitų storesnio popieriaus rūšių.

Naujieji „Epson“ produktai išsiskiria ir didele spausdinimo sparta. Spausdinant nespalvotai per minutę atspausdžaimi 37 lapai, o spalvotai – 19 lapų. Šie spausdintuvai išsiskiria didesne spausdinimo sparta. „Epson“ gaminiai prie kompiuterio gali būti prijungti ne tik įprastąja, tačiau ir sparčiąja USB jungtimi.

„B-310N” ir „B-510DN” yra tinkami įvairių dokumentų spausdinimui: nuo spalvotų paveikslų, nuotraukų, interneto svetainių iki pranešimų, prezentacijų ir kitos medžiagos. Naujieji mūsų produktai yra puiki alternatyva lazeriniams, biuruose naudojamiems spausdintuvams. Šie gaminiai yra sukurti atsižvelgiant į daugybę biuro technikai keliamų reikalavimų. Jie yra itin ekonomiški, patvarūs ir patikimi, išsiskiria aukšta spausdinimo sparta bei kokybe. O jų valdymas – paprastas ir suprantamas kiekvienam biuro darbuotojui“, – sakė Gatis Imsa bendrovės „Epson“ Baltijos šalių pardavimų vadovas.

„B-310N” ir „B-510DN” padeda taupyti laiką, kurį vartotojai sugaišta pildydami spausdintuvus naujomis popieriaus atsargomis, mat įrenginiai talpina po 650 naujų popieriaus lapų, kurie saugomi dviejose skirtingose talpyklėse. Spausdinimo galimybė ant abiejų lapo pusių leidžia greičiau atspausti didesnį kiekį dokumentų. Naujuose įrenginiuose taip pat yra sumontuota speciali technologija, leidžianti išvengti dvigubo popieriaus padavimo, kas dažnai sutrikdo kitų spausdintuvų darbą.

Spausdintuvai parduodami su itin talpiomis rašalo kasetėmis, kurios leidžia atspausdinti daugiau nei 8 tūkst. nespalvotų ir daugiau nei 7 tūkst. spalvotų lapų iki pakeitimo. Spausdintuvus „B-310N” ir „B-510DN” jau galima įsigyti Lietuvoje, jų kaina atitinkamai siekia apie 1020 ir 1970 litų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: