Nauja „HP Deskjet“ rašalinė sistema sumažins spausdinimo sąnaudas ir poveikį aplinkai  (0)

HP pristatė naują rašalinę „Deskjet“ spausdinimo sistemą, kuri pasižymi aukšta spausdinimo kokybe ir patikimu veikimu, mažomis įrenginio ir rašalinių kainomis bei sumažintu poveikiu aplinkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sistemoje yra atnaujintos konstrukcijos standartinės ir ekonominės rašalinės, tinkančios naujiems „Deskjet“ spausdintuvams. Šios rašalinės padeda pasiekti lazerinio spausdinimo kokybę spausdinant dokumentus ir ryškių spalvų paveikslėlius už tokią kainą, kuri patenkins vartotojus, besiorientuojančius į sąnaudas.

„HP All-in-One Deskjet 2050“

Daugiafunkcinis „HP All-in-One Deskjet 2050“ – stilingas spausdintuvas, kuris pasižymi ir patikimais rezultatais. Juo galima atlikti kasdienius darbus – skenuoti, spausdinti, kopijuoti už prieinamą kainą. Naująjį spausdintuvą paprasta prijungti ir paruošti – naudojama patobulinta programinė įranga, kuri ir greitai įdiegiama, ir užima mažiau vietos kompiuterio diske.

„HP All-in-One Deskjet 2050“ yra pirmasis modelis iš naujos „Deskjet“ spausdintuvų serijos, kuris veikia su „HP 301“ rašalinėmis. Šie spausdintuvai taupiai vartoja elektros energiją. Naudojama pakeistos konstrukcijos spausdinimo galvutė, spausdintuve įmontuotas tiesaus popieriaus lapo padavimo dėklas. Naujos „Deskjet“ serijos spausdintuvai bus tiekiami su juodos ir trijų spalvų „HP 301“ standartinėmis rašalinėmis.

Standartinės ir ekonominės „HP 301“ rašalinės

Atnaujintos standartinės ir ekonominės „HP 301“ rašalinės su nauju dažų pagrindo spalvotu ir pigmentiniu juodu rašalu leidžia išgauti puikios kokybės spaudinius ant paprasto popieriaus. „HP 301“ serijoje yra standartinės ir ekonominės juodos bei trijų spalvų rašalinės. Naudojant standartines rašalines išspausdinti spaudiniai išsiskiria savo aukšta kokybe ir tikslumu. Tiems vartotojams, kurie spausdina daugiau, verta rinktis „HP 301XL“ rašalines. Juodos spalvos „HP 301XL“ rašaline galima išspausdinti iki 2,5 karto daugiau nei standartine, o trijų spalvų „HP 301XL“ – iki 2 kartų daugiau spalvotų spaudinių, lyginant su standartine rašaline. Be to, naujosiomis standartinėmis ir ekonominėmis rašalinėmis galima spausdinti daugiau ir pigiau nei ankstesnėmis „Deskjet“ rašalinėmis.

Draugiškesni aplinkai

„HP All-in-One Deskjet 2050“ spausdintuvas ir „HP 301“ rašalinės buvo sukurti galvojant apie poveikį aplinkai. Veikdamas aktyviu režimu „HP All-in-One Deskjet 2050“ naudoja perpus mažiau elektros energijos nei jo pirmtakai ir turi „Energy Star“ energetinio efektyvumo sertifikatą. Spausdintuvas parduodamas įdėtas į daugkartinio naudojimo krepšį, kurį pirkėjai vėliau gali panaudoti savo pirkiniams parduotuvėje susidėti. Įpakavimas pagamintas iš 99 proc. perdirbtų ar dar kartą panaudojamų medžiagų.

„HP 301“ rašalinės pagamintos iš 70 proc. perdirbto plastiko – senų HP rašalinių, plastikinių vandens butelių ir kitų. O panaudotas rašalines galima nesunkiai atiduoti perdirbti pasinaudojant „HP Planet Partners“ programa – nemokama originalių HP eksploatacinių medžiagų ir detalių surinkimo paslauga, užtikrinant, kad nė viena panaudota rašalinė neatsidurs sąvartyne. „HP 301“ rašalinių įpakavimas gaminamas iš 100 proc. perdirbto bei pakartotinai panaudotų medžiagų.

Norintiems pasiekti optimalių spausdinimo rezultatų, HP rekomenduoja su naująja spausdinimo sistema naudoti  „HP Bright White Inkjet“, „HP All-in-One Printing“ ir „HP Printing“ popierių. Kiekviena iš šių rūšių pagaminta pagal „ColorLok“ technologiją. „HP Everyday Photo“ popierius rekomenduojamas spausdinant kasdienius foto atvaizdus, o „HP Advanced Photo“ popierius – kai norima išgauti laboratorijos kokybės nuotraukas, kurios yra atsparios vandeniui ir netepios.

Kainos ir pardavimai

“HP All-in-One Deskjet 2050” spausdintuvai ir “HP 301” rašalinės parduodamos prekybos vietose, interneto parduotuvėse bei HP.com nuo birželio pradžios. HP rekomenduojamos apytikslės kainos:

“HP All-in-One Deskjet 2050” spausdintuvas (CH350B) – 204 LTL

“HP 301” juoda rašalinė, išspausdinanti 190 puslapių (CH561EE) – 45 LTL

“HP 301”  spalvota rašalinė, išspausdinanti 165 puslapius (CH562EE) – 55 LTL

“HP 301XL” juoda rašalinė, išspausdinanti 480 puslapių (CH563EE) – 90 LTL

“HP 301XL” spalvota rašalinė, išspausdinanti 330 puslapių (CH564EE) – 90 LTL

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: