„LG Electronics“ pelnė 12 prestižinių CES apdovanojimų  (0)

„LG Electronics“ (LG) už technologijų ir dizaino išskirtinumą bei kokybę pelnė 12 prestižinių tarptautinės vartotojiškos elektronikos parodos „Consumer Electronics Show“ (CES) apdovanojimų. Didžiausio dėmesio ir įvertinimo sulaukė LG „Nano Full LED“ apšvietimo technologija ir naujoji „NetCast 2.0“ paslaugų platforma, suteikianti patogią vartotojo sąsają bei prieigą prie interneto turinio, programų ir kitų pramogų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kiekvienais metais skirdama apdovanojimus už inovacijų vystymą ir pritaikymą vartotojiškos elektronikos srityje, CES pabrėžia jų išskirtinumą ir lyderystę rinkoje. Gauti apdovanojimai suteikia LG didelę garbę ir pripažinimą, sustiprina pasaulinio lyderio pozicijas televizorių, mobiliųjų telefonų, buitinės technikos srityje“, – sako Skott Ahn, „LG Electronics“ technologijų departamento vadovas.

LG verslo sprendimai, namų pramogoms skirti įrenginiai ir buitinė technika įvertinta  apdovanojimais devyniose kategorijose – vaizdo ekranų, belaidžio ryšio vaizdo ir garso turinio, vaizdo technikos komponentų, nešiojamų daugialypės terpės grotuvų, integruotų namų sistemų, kompiuterio priedų ir buitinės technikos.

CES apdovanojimais įvertino ir LG LED skystųjų kristalų televizorius, namų kino sistemas, tinklo „Blu-ray“ grotuvus ir monitorius, taip pat buitinę techniką. Visos apdovanojimus pelniusios LG inovacijos bus demonstruojamos CES parodoje Las Vegase, 2011 metų sausio 6-9 dienomis.

CES inovacijų apdovanojimai vyksta kiekvienais metais. Komisija, kurią sudaro garsūs pramoninio dizaino specialistai, inžinieriai ir žurnalistai, vertina įrenginių naudą vartotojui, dizainą, kokybę bei pažangą. Bendradarbiaujant su Vartotojų elektronikos (CEA) ir Amerikos pramoninio dizaino asociacijomis rengiami CES apdovanojimai skatina inovacijų pažangą pramoninio dizaino ir inžinerijos srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: