Pristatomi naujausi „LG Electronics“ sprendimai namų pramogoms  (0)

Viena iš pirmaujančių pasaulio plokščiaekranių televizorių, garso ir vaizdo technikos gamintojų „LG Electronics“ (LG) Berlyne vykstančioje IFA parodoje pristatys naujausias technologijas, skirtas namų pramogoms. Patogesnį ir linksmesnį laisvalaikį suteikianti LG vaizdo ir garso technika stebins lankytojus savo įvairove, pažangiomis technologijomis ir galimybe prisijungti prie virtualių pramogų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiais metais parodoje pristatome kaip niekada daug namų pramogoms skirtos technikos naujovių. Atsižvelgdami į naudotojų lūkesčius pristatome itin ryškaus vaizdo televizorius, pažangesnius, geresnę garso kokybę suteikiančius bei patogiau naudojamus produktus“, − sako Simonas Kangas, „LG Home Entertainment Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius. Viena didžiausių LG naujovių vaizdo inovacijų srityje – naujasis „LEX8“, pirmasis pasaulyje LED skystųjų televizorius su „NANO Lighting Technology“, atkuriančia itin ryškų ir sklandų vaizdą ekrane. Plačią trimačio vaizdo technologijų kolekciją parodoje pristatys didžiausią, 72 colių įstrižainės LED skystųjų kristalų ekraną turintis televizorius „LEX9“ bei itin aukštos kokybės erdvinio garso namų kino sistema „HX900“.

Ateities namų pramogų viziją pristatys LG OLED televizoriai ir ploniausias pasaulyje, vos 0,29 cm storio 3D televizoriaus su 31 colio įstrižainės ekranu. Organinių šviesos diodų „OLED“ ekranai niekada nenustos žavėti itin kontrastingu ir už skystųjų kristalų ar plazminius televizorius ryškesniu vaizdu. Parodoje bus galima išvysti, jog itin plonu ekranu išsiskiriantys OLED televizoriai puikiai pritaikomi bet kuriame namų aplinkoje.

Didelio parodos lankytojų dėmesio turėtų sulaukti technologija „LG Smart TV“, pristatanti  keturis pažangius išmaniosios televizijos sprendimus. Sprendimas „Easy“ leis patogiai ir lengvai valdyti programas ir pramogų turinį televizoriaus ekrane, tuo tarpu „Fun“ suteiks daugybė smagių ir naudingų programų. „LG Smart TV“ sprendimas „More“ atskleis, kaip paprastai galima perkelti transliuojamą turinį į išmaniuosius telefonus. Galiausiai „Better“ suteiks greičiausią būdą jungtis prie populiariausių interneto svetainių ir programų - „YouTube“, „Maxdome“, „Orange“ ir kitų.

Berlyne vykstanti paroda IFA – viena didžiausių ir seniausiai rengiamų vartotojiškos elektronikos ir buitinės technikos parodų pasaulyje. Šiais metais IFA vyksta rugsėjo 3−8 dienomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: