Į Lietuvą atkeliavo „Asus“ kompiuteriai su naujos kartos „Sonata“ baterijomis  (0)

Bendrovė „Acme Kompiuterių komponentai“ (ACC) Lietuvoje pristatė naujus verslui skirtus „B“ serijos „Asus“ nešiojamuosius kompiuterius. Naujieji įrenginiai pasižymi ilgalaike „Sonata Long Life“ baterija, kurios veikimo trukmė – tris kartus didesnė už tradicinių ličio jonų baterijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujiesiems „Asus“ kompiuteriams ir jų baterijoms taikoma ypatingai ilga, trejų metų tarptautinė garantija. Su naująja „Sonata Long Life“ baterija naujieji „B“ serijos nešiojamieji kompiuteriai, atjungti nuo maitinimo, veiks apie 5 val. Su papildoma baterija jų darbo laiką galima pailginti iki 8,45 val. Kompiuteriuose įdiegta „Asus Xpress Charge“ technologija, leidžianti bateriją iki 90 proc. pajėgumo įkrauti per vos 90 min. Lietuvoje pirmiausiai pristatomi „Asus B53F“ ir „Asus B43F“ modeliai. Naujieji verslo klasės kompiuteriai pasižymi ilgaamžiškumu. „Asus ShockShield“ aktyvioji disko apsauga apsaugo jų kietuosius diskus nuo galimos žalos numetus ar kitaip pažeidus kompiuterį. Abiejų modelių klaviatūros yra atsparios vandeniui. Kompiuterių ekrano dangčiai pagaminti iš anoduoto aliuminio, kuris yra atsparus įbrėžimams ir nedideliems smūgiams bei ilgus metus išsaugo gražią išvaizdą.

„Remiantis šiemet bendrovės „Norstat“ atliktu nešiojamųjų kompiuterių rinkos tyrimu, „Asus“ šiandien yra labiausiai tarp Lietuvos vartotojų paplitęs prekės ženklas, užimantis 24 proc. rinkos. Jis yra antras tarp norimiausių nešiojamųjų kompiuterių prekės ženklų bei pirmas pasirinkimas tarp vartotojų, apsisprendusiųjų pirkti kompiuterį per artimiausius 12 mėn. Todėl tikimės, kad ir verslo auditorija įvertins naujuosius „Asus“ pasiūlymus“, - sako „Asus“ atstovas Baltijos šalyse Haroldas Ramanauskas.

„Asus“ „B53F“ ir „B43F“ verslui skirtuose modeliuose įdiegta „Intel Anti-Theft“ technologija, leidžianti kompiuterį automatiškai išjungti vagystės atveju bei taip apsaugoti jautrius verslo duomenis. Abiejuose verslo klasės kompiuteriuose taip pat įdiegta „Scene Switch“ funkcija, leidžianti prezentacijas valdyti vos vieno mygtuko paspaudimu: įjungti / išjungti garsą, paslėpti darbastalio ikonas ir pan.

„B53F“ ir „B43F“ pasižymi ne tik galingumu, tačiau yra ir stilingi. „Asus“ „B“ kategorijos nešiojamieji kompiuteriai yra laimėję prestižinį „Reddot“ apdovanojimą už savo dizainą. Juoda spalva teikia šiems modeliams solidumo, o aliuminio detalės juos pagyvina, suteikia išraiškingumo.

Kompiuteriuose taip pat įdiegtas „Smart Card“ kortelių skaitytuvas, biometrinė pirštų atspaudų atpažinimo sistema, TPM modulis (speciali mikroschema ir programinė įranga, užtikrinantys ypač aukšto lygio duomenų apsaugą), nuo atspindžių apsaugotas „Anti-Glare“ ekranas. Kaip ir dera visaverčiams verslo kompiuteriams, juose įrengtas padėklo (Dock Station) lizdas. Abiejuose modeliuose veikia naujausi  Intel® P6100, Core™ i3/i5 procesoriai bei 7200 apsukų per min. pasiekiantys kietieji diskai, kurių talpa - iki 320 GB.

„Asus“ nešiojamieji kompiuteriai šiemet net keliuose nepriklausomuose tyrimuose („Rescuecom“, „Scuaretrade“ ir kt.) buvo pripažinti patikimiausiais: jų kokybė bei gamintojo teikiamos palaikymo paslaugos buvo įvertintos geriausiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)