„Bitė“ kalėdinių dovanų lėšas skyrė paramai vaikams  (0)

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ pinigus, numatytus klientų ir darbuotojų kalėdinėms dovanoms, skyrė labdarai – „Išsipildymo akcijos“ globojamiems vaikams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pačių „Bitės“ darbuotojų inicijuotą paramos idėją bendrovė įgyvendina jau trečius metus iš eilės, o šiemet skiriamos labdaros dydis siekia daugiau nei 120 tūkst. litų. „Ši tradicinė iniciatyva susilaukia didelio mūsų darbuotojų ir klientų palaikymo. Tai maža dovana, tačiau žinome, kiek daug džiaugsmo ji suteiks vaikams. O tai yra neįkainojama,“ – sakė „Bitės” Klientų aptarnavimo direktorė Aida Bičiūnienė.

Šiemet „Išsipildymo akcijos“ globojamiems vaikams ir globos namų auklėtiniams už „Bitės“ skirtas lėšas buvo padovanota daugiau nei 2500 bilietų į „Vichy vandens parką“ Vilniuje. Vaikų įspūdžius iš vandens pramogų parko bus galima pamatyti šiandien po TV3 „Žinių“ laidos.

Praėjusiais metais „Bitė“ už dovanoms skirtas lėšas – 120 tūkst. litų – „Išsipildymo akcijos“ remiamiems vaikams dovanojo daugiau nei 1000 bilietų į renginį „Pasivaikščiojimas su dinozaurais“. 2008-aisiais metais bendrovė klientų dovanoms numatytus pinigus skyrė Mstislavo Rostropovičiaus labdaros ir paramos fondui, skatinančiam neeilinius Lietuvos jaunuosius muzikos, mokslo ir sporto talentus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: