Gyventojų turtą saugos GSM apsaugos sistema  (1)

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ drauge su įmone „Eldes“ pristato naują protingų namų sprendimą – GSM apsaugos sistemą „Epir“. Lietuvos gamintojų kuriama sistema fiksuoja įsilaužimus į saugomą patalpą ir nedelsiant informuoja šeimininką trumpąja žinute arba skambučiu. „Epir“ apsaugos sistemą su „Bitė Link“ ryšiu galima įsigyti be jokių sutarčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„GSM apsaugos sistema leidžia šeimininkams patiems rūpintis patalpų saugumu – nereikia papildomai mokėti apsaugos kompanijoms. Ši sistema idealiai tinka sandėliukų, rūsių ar butų apsaugai, įrenginį galima lengvai pernešti iš vienos patalpos į kitą“, - sako Šarūnas Chomentauskas, „Bitės“ produktų vystymo vadovas.

GSM apsaugos sistema reaguoja į judesius saugomoje patalpoje, o užfiksavusi įsilaužimą praneša apie tai trumpąja žinute arba skambučiu. Be šios pagrindinės funkcijos, apsaugos sistema leidžia per mobilųjį telefoną išgirsti, kas vyksta saugomos patalpos viduje. Taip pat trumpąja žinute pranešama, jeigu įvyko sutrikimas elektros tinkle.

Apsaugos sistemai „Epir“ patikimą ryšį su šeimininko mobiliuoju telefonu užtikrina „Bitės“ paslauga „Bitė Link”. Aktyvuojant paslaugą tereikia į apsaugos įrenginį įdėti SIM kortelę ir prijungti sistemą prie elektros tinklo. Įrenginys pats prisiregistruos prie „Bitės“ tinklo ir jau bus pasirengęs darbui. Pilnas paslaugos komplektas kainuoja 449 litus, į šią sumą įeina judesio daviklis, SIM kortelė ir ryšio paslauga vieneriems metams. Paslaugą klientai gali įsigyti paskambinę telefonu 19200 ir įrenginys su kortele bus pristatytas nemokamai, į pasirinktą vietą.

„Bitė Link“ yra išankstinio mokėjimo paslauga, skirta elektroninių prietaisų valdymui nuotoliniu būdu. Įsigijus paslaugos pakuotę, klientams „Bitė Link“ paslauga teikiama metus laiko be jokių papildomų mokesčių ar sutarčių. Po metų, pasibaigus „Bitė Link“ sąskaitai, klientui tereikia ją papildyti norima pinigų suma ir toliau naudotis paslaugomis. Be mobilios apsaugos sistemos „Epir“ bendrovė „Bitė“ kartu su partneriais taip pat teikia transporto priemonių saugos ir kontrolės, šilumos katilų valdymo, įvairių įrenginių – skaitliukų, liftų, gatvių apšvietimo sistemų – duomenų stebėjimo telemetrijos paslaugas. Tiesiogiai iš „Bitės“ galima įsigyti automobilio apsaugos sistemą „LocSecurity“ ir naująją GSM apsaugą namams „Epir“. Daugiau informacijos apie „Bitė Link“ protingų namų ir apsaugos sprendimus galima rasti tinklalapyje www.bitelink.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: