Apie pavojų automobiliui praneš mobiliuoju telefonu  (0)

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ pristato naują paslaugą „Bite Link“, kuri suteikia patikimą ryšį elektroniniams prietaisams ir įrenginiams. Šiandien pradedama prekiauti pirmuoju „Bite Link“ sprendimu – „LocSecurity“ apsaugos sistema automobiliams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LocSecurity“ apsaugos sistema SMS žinute arba skambučiu informuos vairuotojus apie jų automobiliui gresiantį pavojų. Jei į automobilį mėginama įsilaužti ar dėl kitų priežasčių suveikia jo apsaugos sistema, automobilio savininkas apie tai nedelsiant įspėjamas telefonu. „LocSecurity“ apsaugos sistema su „BITE Link“ GSM kortele yra įmontuojama į automobilį ir prijungiama prie esamos apsaugos sistemos. Įsidiegus šią nebrangią sistemą, atsiveria daug iki šiol tik brangiausiose apsaugos priemonėse prieinamų galimybių.

Pavyzdžiui, „LocSecurity“ leidžia SMS žinute patikrinti, ar nepamiršote įjungti transporto priemonės apsaugos sistemos, taip pat paskambinti į automobilį ir pasiklausyti, kas vyksta jo salone. Sistema veikia autonomišku režimu, tad ji sėkmingai funkcionuoja ir atjungus automobilio akumuliatorių. Viena iš svarbiausių „LocSecurity“ savybių – tai galimybė nuolatos stebėti automobilio buvimo vietą tinklapyje www.locator.lt esančiame žemėlapyje.

„Daugiabučių namų aikštelėse ar atokiau savo transporto priemones laikantiems žmonėms šiais laikais tikrai sudėtinga apsaugoti automobilį įprastomis priemonėmis – toliau esančio automobilio signalą sunku išgirsti, ne visuomet lengva suprasti, kurio automobilio signalizacija veikia. Būtent todėl sukūrėme sprendimą, kuris leido susieti transporto priemonės apsaugą su asmeniniu mobiliuoju telefonu ir jaustis kur kas ramiau“, – apie naująją paslaugą kalba „Mobiliųjų sprendimų centras“ vadovas Vidmantas Liutkauskas.

„Džiaugiamės galėdami pasiūlyti rinkai unikalią išankstinio mokėjimo telemetrijos paslaugą „BITE Link“, kurią paprasta naudoti tokiems sprendimams kaip „LocSecurity“, - sako Šarūnas Chomentauskas, „Bitės“ produktų vystymo vadovas. „Nors jau šiandien galima pakeliui į užmiesčio sodybą iš anksto joje įjungti šildymą ar net išjungti paliktą lygintuvą SMS žinute, dauguma vartotojų apie tokias galimybes nežino. Taigi toliau vystysime savo telemetrijos paslaugas ir siūlysime paruoštus sprendimus. Tikime, kad galimybė valdyti prietaisus su „BITĖ Link“ taps svarbia kasdieninio gyvenimo dalimi“, - teigia Šarūnas.

„BITĖ Link“ – pirmoji išankstinio apmokėjimo kortelė, skirta elektroninių prietaisų valdymui nuotoliniu būdu. Kartą per metus papildę sąskaitą, su „BITE Link“ vartotojai galės nuotoliniu būdu stebėti ir valdyti buitinius prietaisus, namų šildymo ir automobilių apsaugos sistemas. „BITĖ Link“ pritaikyta naudotis visų Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių abonentams. Daugiau apie bendradarbiavimą su „Bite“ bei apie „BITE Link“ galimybes sužinosite www.bitelink.lt.

„LocSecurity“ sprendimas sukurtas kartu su UAB „Mobiliųjų sprendimų centras“. Įsigyti „LocSecurity“ paketą su BITE Link kortele galite Bitės salonuose arba bendradarbiaujančiuose automobilių servisuose. Išsamiau apie prekybos vietas – www.locsecurity.lt 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)