JAV Prezidentui Obamai buvo pademonstruotos „WiMAX“ technologijos galimybės (Video)  (0)

Š. m. vasario 10 d., JAV Prezidentas Obama, naudodamasis „WiMAX“ technologijos internetu, tiesiogiai bendravo su keliais laimingaisiais Mičigano valstijos moksleiviais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nikki Davidson pranešime rašoma, kad Negaunee koledžas ir Powell Township mokykla kartu su Šiaurės Mičigano universitetu rengia nuotolines vaizdo konferencijas ir mokymus, o kitas jų žingsnis bus – galimybė visiems moksleiviams iš namų internetu prisijungti prie mokyklos kompiuterinės sistemos. Jų tvirtinimu, „WiMAX“ yra naujos kartos, dar didesniu atstumu veikiantis ryšys, kuris ypač tinka kaimiškoms bendruomenėms.

JAV Prezidento internetinė vaizdo konferencija vyko sklandžiai. Prezidentas Obama juokavo, kad moksleiviai dabar turės mokytis net ir tada, kai lauke bus labai šalta ir pustys, nes jie bet kuriuo atveju galės prisijungti internetu.

Lietuvoje mobilusis „WiMAX“ technologijos ryšys prieinamas jau daugiau nei 60 proc. gyventojų. Nuo 2009 m. kovo mėn. AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) „WiMAX“ tinklu mūsų šalyje teikia mobiliojo 4G interneto MEZON paslaugas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: