Velykoms – savos gamybos alus  (0)

Moterys Velykoms kepa pyragus ir kepsnius, o vyrai šventėms galėtų pasigaminti naminio alaus. “Tai nėra sudėtinga: tereikia įsigyti labai paprastą alaus gamybos įrangą bei koncentratų ir per šventes draugus bei artimuosius nustebinsite savo gamybos gėrimu”, - sakė prieš kelis mėnesius elektroninę prekybą įranga naminiam alui gaminti pradėjęs interneto svetainės www.bravoras.lt vadovas Povilas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naminis alus yra gaminamas visame pasaulyje: Belgijoje yra įsikūrę daugybė naminio alaus gamintojų bendruomenių, JAV ir Didžiojoje Britanijoje kasmet vyksta į asociacijas susibūrusių naminio alaus gamintojų varžybos, kurie šią veiklą vadina savo hobiu. Vienose šalyse (pvz., Vokietijoje, Čekijoje) yra nustatyta, kokio stiprumo alų galima gaminti namie, taip pat apibrėžtas limitas, kiek galima pagaminti alaus vienai namų valdai, kitose šalyse (pvz., Lenkijoje, Jungtinėje Karalystėje) gaminamo alaus kiekis nėra ribojamas. Tačiau vienas reikalavimas jungia visas šias šalis: namuose alus negali būti gaminamas komerciniais tikslais, tik asmeniniam vartojimui.

“Mūsų siūloma produkcija būtent ir skirta naminį alų gaminti tik sau, nes turint mūsų alaus gamybos įrangą galima pagaminti nedidelius alaus kiekius, kiekvieną kartą išbandant vis skirtingą alaus rūšį ir išsirenkant tą, kuri jums labiausiai tinka, - pasakojo www.bravoras.lt vadovas Povilas. – Užsisakius mūsų produkcijos dabar, dar spėtumėte pasigaminti savo alaus balandžio pabaigoje švenčiamų Velykų stalui”.

Pasak Povilo, palyginus su tradicine naminio alaus gamyba, alų pasigaminti iš specialių misos koncentratų yra žymiau lengviau ir paprasčiau. Per pirmuosius prekybos internetu mėnesius elektroninės parduotuvės savininkas pastebėjo, kad dažniausiai pirkėjai užsisako šviesaus lengvo “Pils” tipo alaus. Didžioji dauguma www.bravoras.lt klientų – 30-55 metų vyrai, gyvenantys didžiuosiuose Lietuvos miestuose. “Mažesnių miestų gyventojai, matyt, mėgsta stipresnius gėrimus,” – juokavo Povilas. Jo nuomone, Lietuvoje, kurioje alaus gamyba namie turi senas ir gilias tradicijas, ne vienam lietuviui tai galėtų tapti hobiu bei išskirtiniu jo namų ženklu. “Kaip moterys varžosi viena su kita, kuri iškeps gardesnį pyragą ar sultingesnį kepsnį, taip vyrai galėtų savo šaunumą įrodyti pagaminę naminio alaus”, - kalbėjo www.bravoras.lt vadovas Povilas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: