Pusė tūkstančio mokinių atveria verslo įmonių duris  (0)

Šiandien nuo 13:00 val. daugiau kaip pusė tūkstančio mokinių kelioms valandoms taps verslo įmonių darbuotojų „antrininkais“ – įmonių darbuotojai ir mokiniai taps projekto „Jaunasis kolega“ dalyviais. Šį projektą rengia „Lietuvos Junior Achievement“, projekto organizacinis partneris – Lietuvos Respublikos Ūkio ministerija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dalyvaudama projekte „Jaunasis kolega“ įmonė deleguoja darbuotojus, kurie priima mokinius – vienas darbuotojas, dirbdamas savo kasdieninius darbus, tuo pačiu metu yra stebimas ir bendrauja su savo „šešėliu“ – vienu ar dviem mokiniais. Mokiniams tai puiki galimybė tiesiogiai pamatyti kokių žinių ir įgūdžių reikia įgyti norint tapti gerais darbuotojais, kas yra svarbu kasdieninėje praktikoje, susipažinti su sėkmingais verslo pavyzdžiais. Įmonėms - puiki proga pristatyti savo veiklą visuomenei, mokykliniam jaunimui. „Jaunasis kolega“ – tai tiltas tarp mokyklos ir verslo pasaulio.

„Jaunojo kolegos“ diena rengiama jau kelerius metus, šiais metais, kaip ir ankstesniais metais dalyvauja daugiau kaip 60 mokyklų, jų mokiniai lankysis daugiau kaip 70 įmonių ar jų filialų atstovybėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)