Akcijos „Darom 2011“ metu aplinką tvarkys tūkstantis TEO atstovų  (0)

Šeštadienį visoje Lietuvoje vyksiančioje akcijoje „Darom“ trečius metus iš eilės dalyvaus maždaug tūkstantis didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO įmonių grupės darbuotojų ir jų šeimos narių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartu su bičiuliais ir artimaisiais šešiolikoje miestų aplinką tvarkys TEO, „Lintel“ ir „Baltic Data Center“ darbuotojai. Tvarkymo taškuose, kuriuose plušės TEO įmonių grupės darbuotojai, jie taps ir koordinatoriais – dalins aplinkos tvarkymui reikiamas priemones, rūpinsis šiukšlių išvežimu.

Sutelkti tūkstančius rankų padės kasmetė TEO Korporatyvinė savanorystės diena. Didžiuosiuose miestuose TEO savo darbuotojams suteiks aplinkai tvarkyti reikiamų pirštinių bei maišų. TEO darbuotojai akcijoje „Darom“ aktyviai dalyvavo ir praėjusiais metais – tada kartu su šeimos nariais aštuoniuose miestuose aplinką tvarkė taip pat maždaug 1000 bendrovės atstovų ir jų šeimos narių.

TEO yra viena aktyviausiai savanorišką veiklą Lietuvoje skatinančių verslo bendrovių. Įmonės darbuotojai yra įsitraukę į savanorišką veiklą tokiose organizacijose kaip „Gelbėkim vaikus“, „Big Brothers Big Sisters“, „Kitas variantas“, „Pokyčių kelias“, aktyviai dalyvauja visuomeninėse aplinkos tvarkymo akcijose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: