Pagrindinį tinklą atnaujinančiai TEO įrangą teiks „Huawei“  (0)

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO LT, AB, atnaujinanti pagrindinį savo ryšių tinklą, įrangos tiekėju pasirinko vieną iš šios srities lyderių pasaulyje „Huawei“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis tarp bendrovių pasirašyta sutartimi, šiemet TEO įsigis įrangos už daugiau nei 7 mln. litų. Atnaujinus tarp skirtingų miestų ir miesto dalių ryšį užtikrinančius įrenginius bei patobulinus tinklo architektūrą, greitaveika pagrindiniame TEO tinkle bus padidinta daugiau nei du kartus.

TEO Tinklo technologijų tarnybos vadovo Dariaus Didžgalvio teigimu, pastaraisiais metais itin sparčiai plečiamas šviesolaidinis tinklas leido interneto greitaveiką klientams padidinti kelias dešimtis kartų. „Interneto spartą ketiname didinti ir ateityje, todėl patikimas ir spartus pagrindinio TEO tinklo veikimas yra itin svarbus“, - sakė D. Didžgalvis.

„Stabilus ir kokybiškas paslaugų teikimas didžia dalimi užtikrinamas klientui nematomose TEO tinklo grandyse – visus Lietuvos miestus jungiančiuose šviesolaidžiuose ir siunčiamus duomenis apdorojančiose stotyse. Nuo šiol daugelyje jų veiks išbandyta ir patikima „Huawei“ įranga“, - teigė D. Didžgalvis.

Telekomunikacijų tinklų sprendimus kurianti „Huawei“ šiuo metu teikia įrangą daugeliui Europos, taip pat ir Lietuvos, telekomunikacijų operatorių.  „Huawei“ atstovybės Šiaurės Europos ir Baltijos šalyse vadovo Jameso Cheno (James Chen) teigimu, šia sutartimi buvo pradėtas ilgalaikis sėkmingas bendradarbiavimas su TEO, turėsiančia galimybes dar labiau gerinti savo paslaugų kokybę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: