„LG Electronics“ didina investicijas gamybai  (1)

Atsigaunanti pasaulinė rinka skatina vis daugiau dėmesio skirti gamybos rėmimui. Viena iš pasaulinių lyderių ir vartotojiškos elektronikos technologijų inovacijų kūrėjų „LG Electronics“ (LG) stiprina gamybos tradicijas ir šiam tikslui 2011 m. skiria 4,28 mlrd. JAV dolerių investicijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai net 33 proc. daugiau, nei praėjusiais metais.  Šiais metais LG daugiau nei 2,2 mlrd. JAV dolerių skirs tyrimų ir plėtros skyriui ir 2 mlrd. JAV dolerių investuos į įrangą. 2010 m. kompanijos investicijos atitinkamai siekė 1,8 mlrd. ir 1,3 mlrd. JAV dolerių.

Praėjusiais metais LG susidūrė su vienais iš didžiausių pastarojo meto iššūkių – didelis dėmesys pagrindinei gamybos linijai lėmė vėluojančią kompanijos reakciją į besikeičiančias rinkos tendencijas. Tačiau pasitelkusi turimus išteklius ir nebijodama iššūkių, LG sustiprino pajėgas ir rinkos pokyčius išnaudojo kompanijos sėkmei. 

Pagrindinis dėmesys technologijų kokybei atnešė sėkmingus rezultatus ir leido pasiekti multimilijoninius „Optimus“ serijos išmaniųjų telefonų, CINEMA 3D TV ir išmaniųjų buitinės technikos prietaisų pardavimus. Šie naujos kartos LG produktai atspindi padidėjusį vartotojų pasitikėjimą kompanija ir jos inovatyviais gaminiais. 

Skirdama didelį dėmesį vartotojų pasitikėjimo didinimui, LG planuoja nuveikti dar daugiau pažangių darbų, kurie padės kompanijai sėkmingai žengti į priekį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: