Respublikinis Logo konkursas ir olimpiada  (0)

Moksleiviai! Mokate kurti piešinius, animacijas ar žaidimus Imagine Logo programa? Dalyvaukite 13-ajame Logo konkurse ir olimpiadoje ir įrodykite, kad esate geriausi!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LOGO konkursui darbus šiemet kviečiame kurti tema "Aš keliauju po Europą", kuri skirta Europos Sąjungos pilietybės sukūrimo dvidešimtmečiui. Darbai turi būti pateikti iki 2013 m. kovo 10 dienos renginio svetainėje, skyriuje „Registracija“ (Darbų siuntimas).

LOGO olimpiada vyks 2013 m. kovo 16 d. (šeštadienį) nuotolinio mokymo centruose Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje (arba Pasvalyje), Šiauliuose, Vilniuje ir Utenoje. Olimpiados užduotys bus skelbiamos vaizdo konferencijos būdu. 

Tiek konkursiniai, tiek olimpiados darbai gali būti kuriami tik Imagine Logo programa (negalima naudoti kitų programų ar jomis sukurtų piešinių). Darbai turi atitikti bendruosius ir pasirinktos rungties reikalavimus, kurie skelbiami šio renginio svetainėje, skyriuje „Nuostatai“. 

Galima dalyvauti konkurse ar olimpiadoje, arba ir konkurse, ir olimpiadoje. Konkurso ir olimpiados darbai gali būti vienodų arba skirtingų rungčių. Registruotis į konkursą ir į olimpiadą reikia atskirai.

Dalyvių registracija į olimpiadą bei konkursinių darbų siuntimas vyks iki 2013 m. kovo mėn. 10 d. Užsiregistruoti bei plačiau susipažinti su renginio sąlygomis galima Logo konkurso svetainėje http://www.jkm.lt/LOGO/2013/.

Laukiame gražių konkursinių darbų ir kūrybingų olimpiados dalyvių iš visos Lietuvos. Kaip ir kasmet, nugalėtojų laukia puikūs prizai!

Renginį organizuoja KTU Jaunųjų kompiuterininkų mokykla kartu su LR Švietimo ir mokslo ministerijos Švietimo informacinių technologijų centru (ŠMM ITC) bei Vilniaus kompiuterininkų akademija (VKA).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: