„Canon PC-D440“ – kompaktiškas skaitmeninis kopijuoklis smulkiajam verslui  (0)

„Canon“ pristatė naują universalų ir kompaktišką stalinį skaitmeninį kopijuoklį su dvipusio spausdinimo funkcija. Šis įrenginys skirtas asmeninėms ir nedidelių biurų spausdinimo reikmėms. „PC-D440“ rinkoje keičia „Canon PC-D320“ ir „PC-D340“ įrenginius bei leis dar labiau taupyti energiją, laiką ir sąnaudas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrenginys skirtas nedideliems biurams, kuriuose dažnai kopijuojami ir kartais spausdinami bei skenuojami dokumentai. „PC-D440“ pasižymi spartesniu kopijavimu ir spausdinimu, kompaktiškesniu dizainu bei paprastu naudoti valdymo skydeliu, taigi yra optimalus pasirinkimas naudotojams, pageidaujantiems pakeisti turimą stalinį kopijuoklį.

Spartesnis kopijavimas ir spausdinimas

„PC-D440“ atitinka „Energy Star“ standarto reikalavimus – įrenginys budėjimo režime naudoja tik 3 W energijos. Kopijavimo ir spausdinimo sparta buvo padidinta iki 22 ppm (puslapių per minutę), įdiegtos kelios iš pagrindinių „Canon“ technologijų, leidžiančių operatyviai išspausdinti pirmąjį spaudinį po budėjimo režimo, o pirmosios kopijos sukūrimo trukmė (FCOT) tesiekia 9 sekundes – taigi šis įrenginys šiuo metu yra vienas sparčiausių rinkoje.

Vienas iš pagrindinių „PC-D440“ pranašumų – naudojant automatinį dokumentų tiektuvą galima kopijuoti kelių lapų dokumentus 20 ppm sparta. Šis procesas beveik toks pat greitas, kaip ir vieno lapo daugkartinis kopijavimas nuo ekspozicinio stiklo.

„PC-D440“ komplektuojamas su dvipusio spausdinimo įtaisu, kuris ne tik gerokai sumažina laiko sąnaudas ir pastangas, kurių paprastai reikia rankiniu būdu dvipusiam spausdinimui vykdyti, bet ir patobulina brošiūrų spausdinimo procesą, leidžia naudotojams kurti profesionaliau atrodančius dokumentus.

Platesnės panaudojimo galimybės

Siekiant užtikrinti paprastą įrenginio galimybių panaudojimą į „PC-D440” įdiegtas patogus valdymo skydelis, siūlantis vieno mygtuko paspaudimu pasiekti dažniausiai naudojamas skaitmeninio kopijavimo funkcijas – mažinimą, didinimą, „du viename“ ir elektroninį rikiavimą.

Į prietaisą taip pat įdiegta laiką ir popierių taupanti pažymėjimo kopijavimo funkcija, paprastai naudojama turizmo ir viešajame sektoriuose, kai reikia nukopijuoti abi pažymėjimo ar kito mažo dokumento puses ant vieno lapo. „PC-D440“ Europos rinkoje bus parduodamas nuo 2010 m. vasario. Rekomenduojama mažmeninė įrenginio kaina – 1378 litai.

Funkcijų suvestinė:

•    22 ppm lazerinis kopijavimas ir spausdinimas;

•    Kompaktiškas, vietą taupantis dizainas;

•    Automatinis dvipusis spausdinimas;

•    Pirmoji kopija – greičiau nei per 9 sekundes;

•    35 lapų automatinis dokumentų tiektuvas;

•    Dėl technologijos „Quick First-Print“ nereikia laukti pirmojo spaudinio;

•    Pažymėjimų kopijavimas, „du viename“ kopijavimas, 50–200 % mastelio keitimas ir automatinis rikiavimas;

•    Mažos energijos sąnaudos (tik 3 W pristabdytuoju režimu);

•    Daugiafunkcinė kasetė, leidžianti nuolat rentabiliai pasiekti gerų rezultatų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: