Startavo degalų kainas Lietuvos degalinėse publikuojanti svetainė www.taupu.lt  (3)

Šuoliškai kylant kone visų būtinųjų prekių kainoms karts nuo karto kyla ir degalų kainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žmonėms patogų ir greitą keliavimo būdą nuosavu transportu vis dažniau tenka iškeisti į ne taip patogų ir greitą keliavimą viešuoju.

Iš esmės projektu www.taupu.lt siekiama padėti degalų vartotojams palyginti įvairių degalinių siūlomas degalų kainas ir taip padėti Jiems sutaupyti. Šiuo metu projektas apima šešių didžiausių degalinių tinklų (Statoil; Lukoil; Orlen; Ventus; Unox; Vakoil) degalines, kurių visoje Lietuvoje yra per 250. Priklausomai nuo sąlygų, degalinių tinklų sąrašą planuojama papildyti naujomis.

Svetainėje yra įdiegta funkcija "Mano degalinės". Tai patogus ir greitas būdas peržiūrėti norimų degalinių teikiamą informaciją apie degalų kainas. Tiesiog spustelėjus ant norimos degalinės ji atsirastų Jūsų degalinių sąraše, kuris būtų matomas Jums kaskart prisijungus www.taupu.lt.

Taip pat galima stebėti "Mažeikiu Naftos " Mažeikių terminalo didmeninės prekybos kainų statistiką. Norime atkreipti dėmesį, jog www.taupu.lt projektas nėra komercinis, o norint tapti svetainės vartotoju, nereikia jokios registracijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: