Stilingi kompiuteriai smulkiam ir vidutiniam verslui iš HP

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Deviltry 2009-07-24 19:55
Ir kiek gaunate už tokią reklamą? Smalsu.
Redakcija 2009-07-24 20:09
Tai yra įprastinis pranešimas spaudai, išsiskiriantis nuo normalių publikacijų tuo, jog: 1) patalpintas į atskirą skyrių "Pranešimai spaudai" http://www.technologijos.lt/n/pranesimai_spaudai, 2) pirmame puslapyje rodomas prie pranešimų spaudai 3) virš pirmos straipsnio iliustracijos nurodyta jo rūšis: "Rūšis: Pranešimas spaudai" Taigi, tokie tekstai pakankamai išskirti, kad būtų galima greitai atskirti, jog tai ne reklaminė mokama publikacija, o eilinis pranešimas spaudai. Bet jeigu vistiek įdomu, tai gauname 0 Lt ir talpiname todėl, kad įmonė nepatingėjo parašyti ir mums atsiųsti savo naujienos, kurios kažkam tikrai bus įdomios - priešingu atveju įmonė seniai būtų bankrutavusi. Kaip ji parašyta, mes nesukame galvos. Iš principo, tai jau esame apie tai n kartų rašę, bet turbūt naujiem skaitytojams teks periodiškai priminti
Deviltry 2009-07-24 20:20
Galvojau kažką geriau... :) Būčiau gal kokį konkurentą sutvėręs.. x))
Redakcija 2009-07-24 20:30
Taip taip... apie tai, kaip gera internete mes irgi galvojome prieš 3 metus. Dabar jau negalvojame Realiai tokius pranešimus gauna praktiškai visi naujienų portalai, lieka kiekvieno asmeninis pasirinkimas ką su jais daryti. Kai kurie nesuka galvos ir įkelia kaip naujieną - tačiau tuomet pasipila komentaruose priekaištai dėl užsakomųjų publikacijų ir pan. Kiti bando išmesti visus "pasaldinimus" ir padaryti trumpą naujienos santrauką - mes irgi taip kurį laiką darėm, bet labai imlus procesas darbui. Tad nusprendėm tiesiog juos išskirti iš kitų publikacijų ir dėti nesukant galvos - kažkam jos vistiek įdomios, o ir neatsiliekam nuo bendro naujienų srauto. Tad pinigų iš to nepaimsi. Nebent pasiūlysi savo paslaugas tokių tekstų rašymui (konkurencija su viešųjų ryšių agentūromis) arba galimybę tokius tekstus patalpinti į labiau matomą vietą (stambių kompanijų tai nedomina, o mažos taip ar taip tuo neužsiima) - vat ir visas verslas iš šito reikalo
kionig 2009-07-24 20:38
Nuo kada kampuota dezute yra stilinga ? Ir kiek ten to "performance'o" uz tokia kaina... Praktiskai HP yra nurasytas liaudies teismo
Pumper 2009-07-25 10:37
Na, turiu aš HP mobile workstation, tai galiu tik pagirti tiek stilium, tiek greičiu. Atrodo paprastai, bet nėra nereikalingų nesąmonių, kaip ant kokio Acer, Asus'o išlankstymų, o ir iš labai tvirtų ir atsparių medžiagų pagamintas. Monitorius tai išvis vienas geriausių, koks tik gali būti į laptopą įmontuotas. Didžiausia HP bėda yra ne verslo klasės nešiojami, bet skirti paprastiem vartotojam. Pagal tuos pigius laptopus ir susidaro gan neigiama nuomonė HP atžvilgiu, o kad verslo klasės kompai yra IBM lygio tai kažkaip užsimiršta.
Tir4elis 2009-07-27 11:13
Na, nelabai sutikčiau, kad HP = IBM. Korpusas daug ką duoda kai kompiuteris nešiojamas smarkiai. Kai fura daro posūkį ir nešiojamas kompiuteris nulekia nuo lentynėlės HP ir IBM kritimo rezultatai labai skiriasi . O dėl veikimo tai darbe HP tuntas didžiausias slampinėja. Nepatenkintas aš gal 2-3 iš jų, bet ir tai daugiausia dėl Vista OS "navarotų". Taigi, kad "verslinukai" nėra blogi, o kaip tik atvirkščiai visai geras pasirinkimas.
kionig 2009-07-27 13:38
Tai taip, bet tu cia jau paminejai verslo klase, kur kaina tai ...
Pumper 2009-07-27 14:01
Taip kaina didesnė, bet bėda ir yra tame, kad dėl pigių laptopų nukenčia brando įvaizdis. Mat žmonės vis dar galvoja, kad ir pigus daiktas turi būti kokybiškas.
kionig 2009-07-27 14:05
Nu jei nori atsikovot rinkos didziaja dali, tai reikia kazka daryti. Pvz ziurek i MAC, apple nesamones, kokios kainos, kiek jais naudojasi ? vien tik piniguociams iperkama, o kai pasiziuri parametrus, tai kad ten su aceriu gali lyginti.
O vardas? 2009-07-27 14:34
kurias savo noru iskarto pasalinsite. Siaip pats turiu HP Pavilion DV6000 notebook. Vidutines klases kai pirkau buvo, turiu gal 2 metus. Aparatas labai geras, dar dabar naudoju. Turi dedikuota 7200 GPU (tuo metu buvo tikrai neblogas). AMD procesoriu kuri laikui begant galima pakeisti i geresni, ka as ir padariau. Ir ram dasimesti. Pries 3 menesius buvo laidas vienas viduje susidevejas. Tai ebay nauja uz 3$ nusipirkau, pakeisti buvo labai lengva, nes protingai surinktas. O i pati notebook ikises laikau Windows 7 RC. Ir niekaip negaliu suprast kur jus HP laptopuose problema matot.
DJ_LFS 2009-08-01 00:17
vel bus kaip pavilionai kas antras, t.y. tik kas trecias veiks bent 2 metus