Naujasis „LG Chocolate“ nustebins 4 colių įstrižainės ekranu  (0)

Pasaulinė mobiliųjų komunikacijų lyderė ir technologijų novatorė "LG Electronics" (LG) oficialiai atskleidžia naujojo telefono "LG Chocolate" ("LG BL40") nuotraukų ir pagrindines charakteristikas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtasis "Black Label" serijos telefonas turės itin gera vaizdo kokybe išsiskiriantį 4 colių (10 cm) įstrižainės raiškųjį ekraną, kurio dydis - 800 x 345 taškų. Kitaip nei įprastų telefonų ekranų, šio plataus formato ekrano kraštinių santykis yra 21:9, todėl jis pritaikytas panoraminiams, kino filmų kokybės vaizdams žiūrėti ir patogiai naudotis įvairiomis išmaniojo telefono funkcijomis. Itin didelis ekranas vartotojams suteikia galimybę mėgautis neįtikėtinai patogia ir efektyvia mobiliojo darbo ir pramogų aplinka. Pavyzdžiui, naršant internete nereikia nuolatos perstumti tinklalapio vaizdo, nes 800 taškų siekianti horizontali raiška leidžia iš karto matyti visą svetainės turinį. Be to, telefonas turi specialią vartotojo sąsają "Dual Screen UI", kuri jo ekrane vienu metu gali rodyti dviejų tipų turinį. Platus raiškusis (HD) ekranas užtikrina visą natūralių spalvų spektrą, todėl nuotraukos jame atrodo ryškesnės, filmuoti vaizdai - tikroviškesni, žaidimai tampa dinamiškesni, o dokumentus yra lengviau skaityti. "Pirmoji reakcija į naująjį "LG Chocolate" telefoną gerokai viršijo mūsų lūkesčius", - sakė "LG Electronics Mobile Communications Company" prezidentas ir vykdomasis direktorius Skottas Ahnas (Skott Ahn). - Nors kol kas daugiausiai dėmesio sulaukė išskirtinė telefono forma, didžiausias netikėtumas laukia, kai žmonės atras 4 colių įstrižainės ekrano pranašumus ir tai, kaip malonu jį žiūrėti ir lengva naudotis."

"LG Chocolate" platusis ekranas padengtas išlenktu grūdintu stiklu, kuris sulietas su žvilgančiu juodos spalvos korpusu, turinčiu raudonų akcentų. Nepaisant itin plataus ekrano, "LG Chocolate" yra neįtikėtinai plonas ir elegantiškai atrodantis telefonas, išvaizdos detales paveldėjęs iš ankstesniojo šios serijos modelio. Naujasis "LG Chocolate" bus pristatytas trečio šių metų ketvirčio pradžioje 54 pasaulio šalyse. Daugiau informacijos galima rasti www.lgmobile.com.

Apie „LG Electronics, Inc“

„LG Electronics", Inc.“ (KSE: 066570.KS) yra pasaulinis technologinių naujovių namų elektronikos, mobiliųjų komunikacijų ir buitinės technikos srityse. Kompanijoje dirba daugiau nei 84 tūkst. darbuotojų, 115 padalinių visame pasaulyje. Pernai kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 44,7 mlrd. JAV dolerių. Bendrovė jungi laisvalaikio namuose, mobilių komunikacijų, buitinės technikos, oro kondicionavimo ir sprendimų verslui padalinius. LG yra vienas didžiausių pasaulyje plokščiųjų ekranų televizorių, audio ir video prietaisų, mobiliųjų įrenginių, oro kondicionierių ir skalbimo mašinų gamintojų. LG yra pasirašiusi ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį ir yra Globalus Formulės 1 Partneris™ ir Formulės 1 Technologijų Partneris™. Būdamas išskirtiniu partneriu, LG turi išskirtines rinkodaros ir pavadinimų naudojimo teises buitinės elektronikos, mobiliųjų telefonų ir duomenų procesorių srityse. Daugiau informacijos – www.lge.lt.

Apie „LG Electronics Home Entertainment Company“
„LG Electronics Home Entertainment Company“ yra viena didžiausių plokščiųjų ekranų, garso ir vaizdo produkcijos gamintojų pasaulyje. Kompanija gamina skystųjų kristalų (LCD) ir plazminius televizorius, namų kino sistemas, „Blu-ray“ grotuvus, audio komponentus, plazminius ekranus bei kitą produkciją. LG ne tik kuria daug naudingų funkcijų turinčius prietaisus, bet ir orientuojasi į stilingą gaminių dizainą ir technologines naujoves, leidžiančias pagerinti laisvalaikio namuose įspūdžius. www.lge.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)