„Samsung“ praneša apie „Blu-ray“ diskų grotuvų Europoje teikiamas elektronines paslaugas  (0)

„Samsung Electronics Co, Ltd“, rinkos lyderis ir inovacijų buitinėje elektronikoje kūrėjas, šiandien Europos vartotojams pranešė apie būsimą galimybę peržiūrėti „online“ turinį „YouTube“ tinklalapyje naudojant „Samsung“ „Blu-ray“ diskų grotuvus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sukurta elektroninių paslauga sistema, kuri teikia prieigą prie interneto naudojant „Samsung“ „Blu-ray“ diskų grotuvus ir realiuoju laiku matyti filmus ir klausytis muzikos kūrinių. Jungtinėse Amerikos Valstijose „Samsung“ teikia tokias paslaugas kaip „Netflix“ (filmų peržiūros paslauga) ir „Pandora“ (muzikos kūrinių perklausa) nuo 2008 m. pabaigos.

„Samsung“ „Blu-ray“  diskų grotuvai veikiantys su įprastu nuotoliniu valdymu gali suteikti galimybę peržiūrėti vaizdo klipus, kurie yra tiesiogiai transliuojami internete, televizoriaus ekrane namuose. Pasirinkite dominantį populiarų, kokybišką vaizdo įrašą. Tai daroma patogiai ir nesudėtingai surandant vaizdo įrašą ekraniniame meniu, kuris primena mobiliojo telefono valdymo meniu. Vartotojo naršymas ekrane pateikiamuose sąrašuose labai primena įprastą paiešką interneto puslapyje. Galiausiai, belieka pasirinkti jūsų šalies nustatymą ir pamatyti vieną iš daugybės toje vietovėje siūlomų įrašų.   

Naudojant „Samsung“ „Blu-ray“ diskų grotuvą, dabar jau atsirado galimybė pamatyti įvairiausią turinį. Be to, prieiga prie daugialypės terpės filmų, muzikos kūrinių, nuotraukų ir paties vartotojo sukurtų ar parsisiųstų bylų atveria kelius gyvenamajame būste įkurti visiškai naują pramogų pasaulį. Pažangiausios „Samsung“ technologijos vartotojui suteikia daugiau nei gali įprastas „Blu-ray“ ir DVD diskų grotuvas – jau įmanoma patirti visus įspūdžius, kuriuos gali suteikti „on-line“ peržiūra, kompiuteryje ir USB kaupiklyje esanti informacija. Visa tai užtikrina „Samsung“ „Blu-ray“ diskų grotuvas.

Nuo 2006 m. spalio mėn., kai „Samsung“ pristatė pasaulyje pirmąjį „Blu-ray“ diskų grotuvą, kompanija nuosekliai, metai po metų, dirbo ir pirmavo šiame rinkos segmente: Europoje ir JAV užimama vieta Nr.1.

Proga iš pirmųjų rankų susipažinti su „YouTube“ teikiamomis paslaugomis, naudojant „Samsung“ BD grotuvus, suteikiama namų vaizdo kampelyje „Samsung“ stende parodoje IFA 2009.

Apie Samsung Electronics Co., Ltd.

„Samsung Electronics Co., Ltd. “ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmenines daugialypės terpės technologijas. 2008 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 96 milijardai JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 164 000 žmonių 179 biuruose 61 valstybėje, sudaro du pagrindiniai padaliniai: Skaitmeninių priemonių ir komunikacijų padalinys ir Komponentų padalinys. Pripažintas, vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų, „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: