„Samsung“ kompanijai „TeliaSonera“ tiekia LTE įrenginius skirtus pasaulyje pirmajai 4G/LTE komercinei paslaugai  (0)

„Samsung Electronics Co., Ltd.“, pirmaujantis mobiliųjų telefonų ir įrangos gamintojas, pranešė apie su kompanija „TeliaSonera“ sudarytą sutartį dėl LTE („Long Term Evolution“ – ilgalaikės evoliucijos) įrenginių tiekimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LTE technologija – viena iš perspektyviausių 4 kartos (4G) mobiliųjų telekomunikacijų pramonės technologijų. Pagal tarp „Samsung“ ir „TeliaSonera“, pirmaujančio telekomunikacijų paslaugų teikėjo Šiaurės ir Baltijos šalyse ir besivystančiose Eurazijos rinkose, kurio pagrindinė būstinė yra Švedijoje, sudarytą sutartį sekančiais metais „Samsung“ aprūpins mobiliaisiais plačiajuosčio ryšio įrenginiais skirtais komerciniam naudojimui Švedijoje ir Norvegijoje. 

“Mums labai malonu dirbti kartu su „TeliaSonera“ šiame istoriniame modernios telekomunikacijų pramonės vystymosi etape. Įdiegiant „TeliaSonera“ inicijuotą LTE paslaugą, tikimės, kad daugiau vartotojų pasinaudos pažangia mobilaus plačiajuosčio ryšio paslauga daug greičiau, nei laukta.” - pasakė JK Shin, „Samsung Electronics“ vykdantysis viceprezidentas ir Mobiliųjų komunikacijų padalinio vadovas. “Samsung“ yra pasiryžęs „TeliaSonera“ tiekti geriausius ir naujausius LTE įrenginius, tokiu būdu, sekančiais metais pilnai aprūpinant Švedijos ir Norvegijos komercinę rinką.“ 

“Samsung“ 4G modemai atliks svarbų vaidmenį diegiant 4G Švedijoje ir Norvegijoje,” - pasakė Kenneth Karlberg, „TeliaSonera“ prezidentas ir Mobiliųjų paslaugų padalinio vadovas. “Mes tikimės perimti pasaulyje pirmaujančią „Samsung“ mobiliojo ryšio patirtį. Dirbdami kartu mūsų klientams pasiūlysime visiškai naują būdą kaip naudotis mobiliosiomis priemonėmis.“ 

„Samsung“ LTE įrenginys (modelis GT-B3710) taps pirmuoju pasaulyje LTE įrenginiu. Šis aparatas – tai USB įrenginys, kurį galima prijungti prie nešiojamo kompiuterio ar kito nešiojamo aparato. Šiame USB rakte įdiegta „Samsung“ sukurta moderni LTE schema, kuri pavadinta „Kalmia“. Palaikomas 2.6 GHz plačiajuostis ryšys skirtas LTE paslaugai.

Sudarius šią sutartį, „Samsung“ dar kartą pademonstravo pirmavimą kuriant pažangiausias mobiliąsias technologijas skirtas mobiliajai pramonei ir telekomunikacijų standartizavimo įstaigoms. „Samsung“ LTE sprendimas yra pilnai suderinamas su naujausiu 3 kartos Bendradarbiavimo projektu (3 Generation Partnership Project -3GPP) LTE 8 versijos (Rel-8) standarto. Naudojant eilę savo sukurtų priemonių, „Samsung“ yra viena iš svarbiausių 3GPP, asociacijos vystančios LTE standartą, kompanijų. „Samsung“ taip pat turi 4 vietas belaidžio tinklo standartizavimo vykdančioje darbo grupės taryboje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: