KTU kviečia į tarptautinę mokslinę konferenciją „Information Technologies 2010“  (0)

Balandžio 21–23 dienomis didžiausias techniškasis universitetas Baltijos šalyse – Kauno technologijos universitetas – organizuoja kasmetinę, šį kartą jau XVI tarptautinę mokslinę konferenciją „Information Technologies 2010“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kasmet konferencijoje dalyvauja, pranešimus skaito, patirtimi dalijasi ne tik Lietuvos mokslininkai ir IT kompanijų specialistai, bet ir gausus būrys svečių iš užsienio. Šiais metais renginyje planuojama sulaukti pranešėjų iš Austrijos, Jungtinės Karalystės, Latvijos, Lenkijos, Suomijos, Turkijos, Vokietijos ir kitų šalių.

KTU Informatikos fakulteto Informacijos sistemų katedros vedėjo prof. Rimanto Butlerio teigimu, šiemet konferencijos organizatoriai kartu su pagrindiniu partneriu UAB „Baltijos programinė įranga“ itin daug dėmesio skyrė praktinių mokomojo pobūdžio pristatymų (angl. Industrial Tutorials) programai parengti. „Naujoji IT verslo segmentui skirta programa bus pristatyta per dvi sesijas balandžio 21 d. – teigė prof. R. Butleris. – Sesijose pranešimus skaitys ir diskutuoti kvies garsių Lietuvos ir pasaulio IT kompanijų atstovai.“ Pirmoji sesija bus orientuota į praktinius programinės įrangos kūrimo aspektus (angl. Software Development Practices). Įžvalgomis čia dalysis svečiai iš „Microsoft“, IBM, „Oracle“, „Baltijos programinė įranga“, „Megalogika“ ir „Alna Software“. Antroje sesijoje planuojami keturi pranešimai iš modeliais grindžiamo kūrimo srities (angl. Model-Driven Development). Žiniomis sesijoje dalysis kompanijų „Clear View Training“, „Baltijos programinė įranga“ ir „Algoritmų sistemos“ specialistai.

Pasak organizatorių, konferencijos įvairiose sekcijose bus perskaityta per 60 mokslinių pranešimų apie naujausius tyrimus ir praktinius informacinių technologijų taikymus įvairiose srityse. Tikimasi, kad pranešimai bus aukšto lygio, nes mokslinių straipsnių atrankai keliami aukšti kokybės kriterijai, o programos komitete dirbo virš 50 narių iš daugiau kaip 20 šalių. Konferencijos leidinio publikacijos bus įtrauktos į ISI Proceedings duomenų bazę.

Daugiau informacijos apie tarptautinę konferenciją „Information Technologies 2010“ galima rasti interneto svetainėje www.isd.ktu.lt/it2010.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: