„Xerox“ 2009 m. derlius - 706 patentai ir 350 apdovanojimų visame pasaulyje  (0)

Bendrovė „Xerox“ pernai JAV gavo 706 patentus, o tai yra 16% daugiau nei 2008 m. Tai leido bendrovei 2009 m. patekti į 25 bendrovių, turinčių daugiausia patentų, sąrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, daugelis lyderiaujančių srities analitinių agentūrų, tyrimo kompanijų bei techninių leidinių aukštai įvertino bendrovės „Xerox“ veiklą. „Xerox“ sulaukė daugiau nei 350 apdovanojimų visame pasaulyje. Daug iš „Xerox“ užpatentuotų 2009 m. naujų technologijų jau pritaikytos neseniai rinkoje pasirodžiusiems produktams, sprendimams bei paslaugoms, kai tuo tarpu kitos – ateinančios produktų ir paslaugų kartos pagrindas. „Mūsų užsakovams itin svarbu, kad mes ir toliau kurtume bei diegtume inovacijas. Šiandien mes kuriame naujas technologijas tam, kad užtikrinti produktų tobulinimą ir ateityje. Tai viena svarbiausių „Xerox“ veiklos sričių“, - sakė Borisas Dubovas, „Xerox“ atstovybės Baltijos šalyse vadovas. 2009 m. bendrovė „Xerox“ užpatentavo išradimus tokiose technologijų srityse, kaip nanotechnologijos, medžiagų sintetinimas, kontrolės sistemos, programinės įrangos tiekimas bei intelektualios darbo su dokumentais technologijos. Apdovanojimai už ryškias inovacijas • Spausdintuvas „Phaser 7500“ gavo apdovanojimą „Techninė metų naujiena“ nuo bendrovės „Everything Channel“, kaip geriausias produktas spausdinimui bei vaizdų apdorojimui; • „iGen4 220 Perfecting Press“ buvo paskelbtas „Ateities spaudos produktu“ per apdovanojimų ceremoniją „Must See 'em“, kuri vyko per parodą „Print 09“ Čikagoje – didžiausiame kasmetiniame poligrafijos renginyje. Apdovanojimai už geriausius produktus • Apdovanojimus nominacijoje „Geriausias produktas“ gavo: „Phaser 7500/DN“, „Phaser 6280“, „Phaser 6130“, „WorkCentre 7435“, „Xerox DocuShare 6.5“. • Ypač verta paminėti apdovanojimą, kuris buvo suteiktas modeliui „WorkCentre 7435“. Šį modelį BLI laboratorija pripažino geriausiu nominacijoje „Už ypatingus pasiekimus“ už efektyvų elektros energijos naudojimą.

Apdovanojimai už patikimą partnerystę

Žymios analitinės bendrovės „Gartner“, „Brown-Wilson Group“, bendrovė „Everything Channel“, o taip pat autoritetingi žurnalai „Business Solutions“ bei „Channel Insider“ pripažino bendrovę „Xerox“ lydere biuro spaudos valdymo bei užsakomųjų paslaugų srityje.

Apie „Xerox”:

„Xerox Limited” yra lyderiaujanti įmonė tarp viso spektro įrangos skaitmeninei spaudai, pradedant nuo įrenginių, kurie skirti individualiam naudojimui iki progresyvių technologijų, skirtų grafikos technikos pramonei, gamintojų ir pardavėjų. Bendrovė „Xerox” yra taip pat lyderė dokumentų ir paslaugų apyvartos srityje. „Xerox” savo klientams visame pasaulyje – tiek ir mažoms įmonėms, tiek ir pasaulinėms korporacijoms siūlo skirtingus sprendimus kaip padidinti darbo našumą. Bendrovė „Xerox” veikia 170 šalių, įdarbindama maždaug 130 000 darbuotojų. 

Baltijos šalyse atstovybės įkurtos Rygoje ir Lietuvoje, jos užtikrina viso spektro „Xerox” technikos pardavimus ir aptarnavimą. Partnerių tinklą sudaro daugiau nei 150 platintojų bei pardavėjų, savo ruožtu, Baltijos šalyse veikia daugiau nei 10 serviso centrų, aptarnaujančių pardavimo tinklą. Papildomos informacijos apie bendrovę bei jos produktus „Xerox” ieškokite tinklapiuose www.xerox.com, www.estonia.xerox.eu, www.latvia.xerox.eu, www.lithuania.xerox.eu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: