Dviejų SIM kortelių telefonas „LG GX300“ jau Lietuvoje  (0)

Lietuvoje jau galima įsigyti dviejų SIM kortelių telefoną „GX300“. Jį pristato viena iš pirmaujančių pasaulinių mobiliųjų komunikacijų lyderių ir technologijų novatorių „LG Electronics“ (LG). Darbo ir asmeniniais numeriais vienu metu naudotis leidžiantis telefonas skirtas efektyviai laiką ir išlaidas planuojantiems žmonėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Naujasis „LG GX300“ puikiai tiks žmonėms, naudojantiems du, asmeniniams ir dalykiniams reikalams skirtus telefonus. Pasitelkus naująjį „GX300“, profesinius ir asmeninius aspektus nuo šiol bus galima suderinti itin lengvai“, - sako Sergejus Samoilenko, „LG Electronics Latvia“ pardavimų direktorius. 

Stilingas ir dailus, vos 12,8 mm storio „LG GX300“ išsiskiria dideliu ekranu bei skaitine klaviatūra. Telefone sumontuota 2 megapikselių raiškos vaizdo kamera ir talpi 1500 mAh baterija, suteikianti 500 valandų budėjimo arba 15 valandų pokalbių.

„GX300“ yra jau antrasis šiais metais pristatytas LG telefonas, veikiantis su dviem SIM kortelėmis. Nebrangus ir daugiafunkcinis jo pirmtakas – „GX200“ jau spėjo užsitarnauti naudotojų simpatijas Lietuvoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)