LG mobilieji telefonai išplės namų pramogų galimybes  (0)

Viena iš pirmaujančių pasaulio mobiliųjų komunikacijų lyderių ir technologijų novatorių „LG Electronics“ (LG) parodoje „IFA 2010“ pristatė technologiją, leidžiančią telefonuose esančią informaciją lengvai perkelti į su DLNA1 standartu suderinamas išorines laikmenas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Namų pramogų galimybes išplečianti technologija bus įdiegta į jau šiais metais prekyboje pasirodysiančius „LG Optimus 7“ telefonus. „Naujoji technologija leis patenkinti augančius naudotojų poreikius technologijoms, kurios leidžia dalintis daugiafunkciniu turiniu tarp elektroninių laikmenų. „LG Optimus 7“ bus pirmasis pavyzdys, įrodantis LG pirmavimą sujungiant namų pramogas ir mobiliuosius telefonus“, - sako Seong-jin Park, „LG Electronics“ mobiliųjų telefonų tyrimų ir vystymo centro viceprezidentas.

Unikali daugiafunkcinių dokumentų dalijimosi technologija rinkoje pirmą kartą pasirodys su šių metų ketvirtą ketvirtį pristatomais telefonais „LG Optimus 7“. Naujoji technologija automatiškai aptiks su telefono belaidžio ryšio tinklu suderintas išorines laikmenas ir leis paprastai, be papildomų programų persiųsti telefone saugomą informaciją – 720p raiškos vaizdo įrašus, didelės raiškos nuotraukas, aukštos kokybės garso įrašus – į televizorius, namų kino sistemas ir kitus išorinius įrenginius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)